Batman: Arkham Knight are dată de lansare

Cei de la Warner Bros. Interactive Entertainment au anunțat că Batman: Arkham Knight va fi lansat pe 2 iunie 2015 pentru PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Jocul urma să fie lansat în această toamnă, însă în iunie cei de la Warner Bros. au anunțat amânarea acestuia până în 2015.

Pe lângă varianta standard, Batman: Arkham Knight va beneficia și de două ediții speciale.

Batman: Arkham Knight Limited Edition va fi livrat într-o carcasă metalică ce va conține un art book de 80 de pagini și acces exclusiv la trei skin-uri in-game. Pe lângă acestea, cumpărătorii vor avea parte și de primul număr din seria de benzi desenate Batman: Arkham Knight, publicată de DC Comics, precum și de o statuetă cu Batman înaltă de 30cm. Prețul de achiziție va fi de 99.99€ pentru varianta de PC și 119.99€ pentru varianta de console (pentru cei din State ediția de console -că de PC nu au– va costa 99.99$!!!).

A doua ediție specială se numește Batman: Arkham Knight Batmobile Edition și este diponibilă doar pentru varianta de console. Prețul de achiziție a acesteia va fi de 199.99€. Ediția va conține tot ceea ce include și Limited Edition-ul, cu precizarea că statueta lui Batman este înlocuită cu un Batmobile de jucărie ce își poate schimba forma. Batmobile-ul va fi produs de către cei de la Project Triforce.

Batman: Arkham Knight este dezvoltat de către cei de la Rocksteady Studios, oamenii din spatele primelor două jocuri din serie, Batman: Arkham Asylum și Batman: Arkham City. Povestea continuă la o distanță de un an de unde a fost lăsată în Batman: Arkham City și ne prezintă un Batman ajuns la maturitatea forțelor sale. El va trebui să se confrunte cu Scarecrow, care s-a întors în Gotham City pentru a se uni cu inamicii acestuia în încercarea de-ai veni de hac, odată pentru totdeauna.

3 Comentarii

 • Radu
  Publicat septembrie 8, 2014 7:07 pm 0Likes

  Vreau batmobile edition pe pc!! :'(

  • Aidan
   Publicat septembrie 8, 2014 8:54 pm 0Likes

   Eu vreau un Batmobile in loc de PC 😛

 • Ziskele
  Publicat septembrie 9, 2014 11:31 am 0Likes

  Nu se mai satura lumea de Beatman.

Adaugă un comentariu