Crash Bandicoot se întoarce?

Eu nu am crescut nici cu Mario, dar nici cu Link. Sub nicio formă cu ariciul albastru. În schimb am crescut cu ceea ce, pentru o perioada mult prea mare de timp, am crezut că era o vulpe – Crash Bandicoot. Are cineva ideea de această franciză? Nu, sunt singur? Ok. Crash Bandicoot avea ca personaj principal un…bandicoot…un marsupial indigen al Australiei. Cum Sonic a fost răspunsul Sega pentru Nintendo cu al lor Mario, Crash a fost răspunsul Sony pentru cele două companii.

Şi a fost un răspuns excelent! O serie de platformere de excepţie, un storyline pe cât de amuzant, pe atât de detaliat, totul alături de o dificultate ridicată, specifică erei sale. Dacă există un moment în care am învăţat noţiunea de răbdare, acesta este reprezentat prin sesiunile de Crash Bandicoot.

Crash Bandicoot se întoarce?

Seria şi-a pierdut în timp identitatea, ajungând, prin ultimele titluri, o bătaie de joc. Recent, Sony a anunţat faptul că drepturile rămân în continuare la Activision, dar că toată lumea cunoaşte cererea din partea fanilor cu privire la o revenire autentică, old-school, a seriei. Mai mult de atât, în 2013, Activision a spus că „sunt luate în discuţie diferite modalităţi prin care seria poate fi adusă la viaţă.”

Oare acest lucru se va întâmpla? Website-ul oficial al Skylanders Imaginator a fost upgradat cu un tab separat conţinând numele Crash. Acesta a fost nonoperaţional, fiind retras mai repede decât ai putea clipi. Însă nu înainte ca un user, pe numele său SCL Matt, să poată obţine o poză, pe care a postat-o pe Twitter-ul său, fix aici. Un retailer ar fi fost selectabil din acel tab, însă doar pentru PS4, ceea ce ne duce cu gândul la o posibilă situaţie de exclusivitate. Deşi personajul ar putea fi reintrodus, nu cred că acest lucru se va întâmpla printr-un titlu propriu. Însă, orice are un început!

Adaugă un comentariu