Batman: Arkham Knight Este Suspendat pe Steam (şi retras din vânzare)

Temporar şi nu oricum, ci la ordinele publisher-ului Warner Bros., vânzarea jocului fiind suspendată în urma plângerilor primite la adresa calităţii versiunii PC. Arkham Knight nu mai este disponibil în prezent pe Steam Store, până când producătorii reuşesc să repare problemele tehnice rezultate din portarea de mântuială. Mai jos este inclus comunicatul oficial:

„We want to apologize to those of you who are experiencing performance issues with Batman: Arkham Knight on PC. We take these issues very seriously and have therefore decided to suspend future game sales of the PC version while we work to address these issues to satisfy our quality standards. We greatly value our customers and know that while there are a significant amount of players who are enjoying the game on PC, we want to do whatever we can to make the experience better for PC players overall.

Thank you to those players who have already given valuable feedback. We are continuously monitoring all threads posted in the Official Batman: Arkham Knight Community and Steam forums, as well as any issues logged with our Customer Support (support.wbgames.com). If you purchased your copy of the game and are not satisfied with your experience, then we ask for your patience while these issues are resolved. If desired, you can request a refund at help.steampowered.com (Steam refund policies can be found here: http://store.steampowered.com/steam_refunds) or the retail location where you purchased the game.

The Batman: Arkham fans have continually supported the franchise to its current height of success, and we want to thank you for your patience as we work to deliver an updated version of Batman: Arkham Knight on PC so you can all enjoy the final chapter of the Batman: Arkham series as it was meant to be played.”

Arkham Knight suferă teribil din cauza optimizării proaste, este ciuruit de bug-uri, blocat la 30fps, plin de probleme grafice şi a atras o furtună de mizerie asupra studiourilor Rocksteady. Păcat, fiindcă Cavalerul Întunecat (e cu intenţie, chill) face o impresie bună din aproape orice alt punct de vedere.

17 Comentarii

 • Cristi
  Publicat iunie 25, 2015 8:32 am 0Likes

  pe ps4 merge bine 🙂

  • Aidan
   Publicat iunie 25, 2015 8:46 am 0Likes

   Da. Versiunea pentru consola este foarte buna. Hell, jocul e chiar fain…

   Problemele au legatura numai cu varianta PC, portata cu fundul de niste maimute pe LSD.

  • Ziskele
   Publicat iunie 25, 2015 9:50 am 0Likes

   Rocksteady e devina pentru contractarea unui studiou mic de 12 oameni sa le faca portarea, Iron Galaxy Studios, neavand experienta pe PC, restul jocurilor pentru care au fost contractati fiind numai pe console. Ei au vorba aia, „If you want something done right…”

  • Aidan
   Publicat iunie 25, 2015 11:26 am 0Likes

   Sa speram ca cine se arde cu ciorba sufla si in iaurt 😀

  • ncv
   Publicat iunie 25, 2015 12:14 pm 0Likes

   nu cred ca Rocksteady sunt cei vinovati, cel mai probabil nu ei au ales compania… portatoare, cat sa-i plateasca si cand sa lanseze jocul. vinovati sunt cei de la Warner Bros., care, macar isi recunosc pacatele si incearca sa repare.

 • daydr3am3r
  Publicat iunie 25, 2015 8:48 am 0Likes

  Mdah, optimizare de 2 bani pe PC. Cat timp nu a exista prostia asta cu next-gen au dat importanta PC-ului. Acum, PC-ul e lasat la urma. Si se vede diferenta.

  • ncv
   Publicat iunie 25, 2015 12:17 pm 0Likes

   consolele actuale o sa ramana in urma muult mai rapid decat precedentele. PC-ul e in plin avant, se intampla mult mai multe pe aceasta scena si imi pare de neoprit. o sa-si revina repede ai sa vezi. 🙂

 • Doc
  Publicat iunie 25, 2015 8:57 am 0Likes

  Astia n-au auzit de control de calitate? jenant..

 • Nicolae Crefelean
  Publicat iunie 25, 2015 9:12 am 0Likes

  „We take these issues very seriously and have therefore decided to suspend future game sales of the PC version while we work to address these issues to satisfy our quality standards.”

  No shit. Unde-or fi fost standardele când au decis să lanseze jocul pentru PC?

 • [TSR] Alejandro
  Publicat iunie 25, 2015 11:19 am 0Likes

  Batman Arkham Knight pentru PC e exact jocul de care aveau nevoie cei cu, console – fara sa fiu rau sau sa atac vreo parte – arata mai rau pe PC decat pe console, cu toate ca puterea de calcul e pe dos, si a fost lansat plin de probleme majore. Acum pot sustine sus si tare cat de norocosi sunt toti cei care detin o consola si nu au dat 2000 de lei pe o placa video ca un joc ce foloseste Unreal Engine 3 sa le faca probleme din cauza unei echipe care nici nu a testat un produs inainte de lansare. Imi e dor de vremurile alea cand producatorii nu se aliau cu AMD sau Nvidia ca sa produca un efect fancy si isi lansau jocurile putin mai independent.

 • DeusEx
  Publicat iunie 25, 2015 12:06 pm 0Likes

  nVidia Gameworks loveste din nou. Eu sper ca WB sa nu scape asa ieftin si sa se aleaga macar cu un proces

 • Gamer
  Publicat iunie 25, 2015 7:04 pm 0Likes

  Prosti au mai folosit si Denuvo (ultimul cui in sicriu).
  http://wccftech.com/batman-arkham-knight-denuvo-drm-culprit-performance-issues-pc/

 • Alexandru
  Publicat iunie 26, 2015 4:45 pm 0Likes

  Imi place la nebunie cand un publisher tine sa demonstreze ca nu se merita sa iei jocuri la lansare, cu atat mai putin la precomanda. Nu am mai luat un joc full price de mai bine de 4 ani(cu exceptia a trei chestii de pe kickstarter). Keep up the good job poate se prinde si restul planetei.

  • Ziskele
   Publicat iunie 26, 2015 5:11 pm 0Likes

   Au memoria scurta, si impinsi ca oile in Trenul de Hype, exemplu, inca se fac pre-comenzi in nestire la urmatorul Fallout. Fii pe pace, nu or sa duca companiile lipsa de cumparatori din ora zero de lansare/ precomenzi atata timp cat „e un fraier in nascare la fiecare minut”.

 • CIP
  Publicat iunie 27, 2015 7:21 am 0Likes

  Confirm că pe PS4 merge ok, dar mai are framedrop din când în când şi un scris minuscul, atât în meniu cât şi în subtitrare. Eu nu înţeleg ce e în mintea oamenilor ăstora, doar nu e versiunea pentru aviatori, sau dacă e să se specifice, mai sunt unii care văd mai prost, şi oricum nu poţi să stai la juma’ de metru de TV că de aia e consolă, şi de aia joci pe TV şi nu pe monitor. În ce priveşte versiunea de PC chiar nu înţeleg de ce oamenii nu învaţă de la RockStar, scoţi o versiune beton pe console, vinzi în draci, apoi stai 6 luni, 1 an, 1 an jumate şi cizelezi bine versiunea de PC, eventual aştepţi petiţii online de la disperaţii cu: „scoateţi-l pe PC că altfel intrăm în sevraj!” şi apoi vinzi la greu şi pe PC. Fraţii Warner poate ar fi mai bine să revină la filmele lor din anii 70, că la alea se pricepeau cât de cât 🙂

  • Aidan
   Publicat iunie 27, 2015 8:41 am 0Likes

   You, I like you! :))

 • Razvan
  Publicat iunie 27, 2015 12:02 pm 0Likes

  E progres. In trecut, trebuia sa inghiti si sa te joci asa sau sa renunti.

  Am cumparat Soldiers of Anarchy cu mult timp in urma si avea buguri grafice grave. Nu le-a rezolvat nimeni.

Adaugă un comentariu