Call of Duty: Infinite Warfare a fost confirmat oficial

Acest fapt nu este foarte surprinzător ţinând cont de recentele scurgeri de informaţii din ultima săptămână. Noua intrare în franciza chemării la datorie va avea o tematică futuristică, dorindu-se a fi lansată în data de 4 Noiembrie.

Call of Duty se întoarce la rădăcini pentru o luptă clasică de proporţii epice între două armate, cum nu s-a mai văzut în întreaga serie! Pentru prima data în istoria francizei, bătăliile se vor extinde peste limitele Terrei, în vastul spaţiu al sistemului nostru solar. Pe lângă ediţia standard veţi avea posibilitatea achiziţionării variantei Legacy Edition ce vă va aduce întreaga campanie alături de 10 hărţi de multiplayer din Call of Duty 4.  Totul remasterizat în high-definition desigur.

Call of Duty: Infinite Warfare a fost confirmat oficial

Directorul executiv al Activision, Eric Hirshberg ne transmite că „Anul acesta onorăm nu numai moştenirea lăsată de către Call of Duty, ci şi noile direcţii în care seria se îndreaptă. Infinite Warfare este o viziune nouă, îndrăzneaţă, din partea creatorilor originalului, respectiv Modern Warfare, dar şi o aventură la scară epică ce poate fi oferită doar de către această franciză. Call of Duty Modern Warfare Remastered a fost un proiect la care s-a lucrat cu dragoste, adăugându-i o doză de realism alături de îmbunătăţiri grafice ce nu au fost posibile în trecut. Va fi un an grozav pentru fani.”

Şeful studioului Infinity Ward, Dave Stohl, a avut şi el ceva de spus, respectiv „Fanii vor fi trimişi în locaţii nemaivăzute, totul prin intermediul Infinite Warfare. Pe de o parte, jocul este clasica poveste de război curajoasă şi viscerală pentru care seria este cunoscută. Pe cealaltă parte, tematica futuristică trimite jucătorii într-o călătorie de dimensiuni epice, cu un gameplay inovativ şi o mulţime de noi experienţe. Acesta este un război total, old-school, la o scară imensă, într-o tematică modernă. Şi va fi al naibii de distractiv!”

Call of Duty: Infinite Warfare a fost confirmat oficial

Call of Duty: Infinite Warfare va fi lansat pentru PC, PS4 şi XONE. Între timp vă ofer mechs, lupte sci-fi şi nave spaţiale uriaşe prin următorul trailer. Mai mult de atât, aveţi în cele ce urmează şi un behind-the-scenes video al moştenirii lăsate de franciză, plin de informaţii şi detalii pe care niciun fan nu trebuie să le rateze!

 

 

 

1 Comentariu

  • Voinica Alex
    Publicat mai 3, 2016 9:11 am 0Likes

    Daca nu vedeam navele spatiale puteam sa jur ca e Advanced Warfare !
    Trailerul e nereusit…Exceptie ultimele 30 de secunde care prezinta versiunea remasterizata a lui Modern Warfare.

Adaugă un comentariu