Batman Arkham Knight

Batman Arkham Knight este al patrulea joc din seria Batman: Arkham şi al treilea produs de studiourile Rocksteady, responsabile pentru primele două: Arkham Asylum (2009) şi Arkham City (2011). Arkham Knight calcă pe urmele ultimului titlu din serie, Batman: Arkham Origins, lansat în 2013, iar vocea lui Batman îi aparţine din nou veteranului Kevin Conroy. Acţiunea jocului nu se petrece, însă, după evenimentele din Batman: Arkham Origins, ci la un an după cele din Batman: Arkham City, al doilea titlu din serie. Principalul antagonist este, de această dată, Scarecrow, care se întoarce în Gotham pentru a-i uni pe toţi inamicii lui Batman într-o amplă acţiune care să ducă, în sfârşit, la moartea Cavalerului Negru.

3 Comentarii

 • Bogdan S.
  Publicat aprilie 12, 2014 2:15 pm 0Likes

  Habar n-aveam ca aveau in productie inca un joc care va aparea asa de devreme. Ma asteptam la un nou joc dar pe undeva pe 2015-2016. Sunt mega incantat de ce am vazut pentru ca Batman este eroul meu preferat iar filmele lui Cristopher Nolan si jocurile de la Rocksteady sunt cele mai bune adaptari ale lui Batman. Chiar daca ei spun adio Batman sunt sigur ca nu va fi asa.

  • Radu
   Publicat aprilie 12, 2014 8:00 pm 0Likes

   defapt, acest joc se afla in productie inca dinainte de lasarea lui origins, care a fost creat mai mult de umplutura, sa ne tina ocupati; il joc acum, nu e un joc rau deloc.

  • Bogdan S.
   Publicat aprilie 13, 2014 3:20 pm 0Likes

   La scurt timp dupa ce am zis asta mi-am adus aminte ca de fapt stiam de atunci de joc numai ca nu mi-a mai fost amintit de el ca sa stiu. Toate jocurile cu Batman, cum am zis, sunt extraordinare dar mi-au placut mai mult cele facut de Rocksteady adica Arkham Asylum si Arkham City care au fost „crema”. Arkham City mi s-a parut de-a dreptul genial si putine jocuri pot egala stilul acestuia.

Adaugă un comentariu