Battleborn nu va mai avea conținut nou

Cei de la Gearbox Software anunță într-un mesaj de la Randy Varnell(Creative Director) pe formul oficial că Battleborn nu va mai avea conținut nou după update-ul din toamnă. Momentan, se pare că serverele vor rămâne active. Pentru cât timp? Ei zic că Battleborn is here to stay.

Lansat în mai 2016, jocul s-a vrut a fi competiție pentru Overwatch și altele în același gen, dar nu a reușit să atragă o audiență atât de mare sau să fie așa popular, chiar dacă a trecut la un model free 2 play, probabil din simplul motiv că nu e chiar atât de bun.

La ce să ne așteptăm? Probabil la un următor Borderlands. Chiar n-ar strica, mi-e dor de un co-op de câteva ore în goană după LOOT. Cât mai mult, cât mai bun.

1 Comentariu

  • dragon_tgv
    Publicat octombrie 12, 2017 3:48 pm 0Likes

    Mie unul mi-a placut destul de mult. Pacat ca a avut dificultati tehnice, unele dintre arene ingenunchind fara motiv pc-ul si ca s-a lansat ca un competitor pentru Overwatch. Personajele sunt realizate foarte bine si povestea pare interesanta. Plus din acest joc am aflat de Steam Powered Giraffe 🙂
    Pacat

Adaugă un comentariu