Bethesda lucrează din greu asupra performanţei din Far Harbor

Producătorii lui Fallout 4 ne anunţă că lucrează din greu asupra performanţei celui mai recent DLC lansat, Far Harbor. Deşi au fost făcute îmbunătăţiri faţă de versiunea beta, mulţumită feedback-ului din partea fanilor, Bethesda ne anunţă că sunt conştinenţi de problemele prezente, poate cea mai cunoscută fiind pierderea masivă, aleatorie, de FPS din cadrul sesiunilor de joc.

„Am efectuat optimizări bazate pe părerile jucătorilor din cadrul ultimului beta. Înţelegem că unii clienţi încă sunt afectaţi de diferite probleme. Lucrăm în mod constant pentru a le rezolva.”

Pentru mai multe detalii vă pun la dispoziţie această postare oficială de pe forum. Voi aţi fost afectaţi de vreun bug? Aveţi soluţii temporare pentru rezolvarea acestora? Vă aştept în secţiunea de comentarii!

1 Comentariu

  • Bogdan
    Publicat mai 24, 2016 6:28 pm 0Likes

    Sunt fan al seriei The Elder Scrolls,Fallout 3 a fost acceptabil New Vegas foarte bun Dishonored nu mai vorbesc.In momentul cand am aflat anul trecut la E3 ca Fallout 4 este dezvoltat doar de Bethesda m-i sa facut rau.Nu am inteles motivul pentru care Todd Howard a ales asta dar a fost o greseala majora.Fallout 4 este un joc prost.NPC-uri insipide,poveste slaba,nu stiu ce a fost in capul meu cand am dat 60 de euro.Frame-rate-ul cade la zero chiar si acum la sase luni de la lansare,Far Harbor este lansat(alti 20 de euro)si este varza.Absolut inacceptabil zic eu.Si oricum seria are probleme,deja este identic cu 3 si NV,aceeasi ciorba reincalzita,ca sa nu zic ca este cam acelasi lucru cu Oblivion si Skyrim.Si ma abtin sa zic ceva de Elder Scrolls Online.Todd Howard cred ca o arde pe prafuri.Sa ii aduci pe cei de la Obsidian (New Vegas) si sa iti faca o bijuterie de joc iar tu sa alegi sa faci Fallout 4 singur,dupa semi esecul Fallout 3 trebuie sa fi cretin.Iar problema (mea) este ca in State mai poti dai 60 de dolari pe un joc prost dar in Romania nu este asa simplu.Oricum,dupa teapa Watch Dogs nu credeam sa mai vad curand un joc AAA asa de slab.Si imi mai pun o intrebare:Oare Howard a jucat Witcher 3 ?

Adaugă un comentariu