Blizzard Dezvăluie O Nouă Expansiune World of Warcraft la Gamescom

În ciuda recepţiei majoritar pozitive pe care a primit-o expansiunea Warlords of Draenor, MMORPG-ul celor de la Blizzard se află angrenat într-o luptă titanică pentru a-şi menţine ridicat numărul de jucători activi. Cu toate acestea, WoW rămâne un Juggernaut al jocurilor online, un monstru colosal care pune în umbră competiţia şi stabileşte – sau revoluţionează – standardele genului, chiar şi atunci când este rănit.

PC Computer - Warcraft II - Ogre Juggernaut
All Juggernauts are beautiful. Love your Juggernaut.

Surpriza cea mai mare o reprezintă decizia Furtunoşilor de a dezvălui la Gamescom noua expansiune World of Warcraft, în cadrul unui eveniment transmis live din Koln pe data de 6 august, începând cu ora 19.00. Nu se cunosc alte detalii, dar puteţi urmări momentul pe pagina specială dedicată prezenţei Blizzard la Gamescom 2015.

Vom fi şi noi acolo, în carne, adidaşi, piele, şuncă şi oase, aşa că vă puteţi aştepta la câteva impresii calde ca pâinea proaspăt scoasă din cuptor.

6 Comentarii

 • Ziskele
  Publicat iulie 31, 2015 10:44 am 0Likes

  O veni Sargeras in fruntea legiunii?

  • Aidan
   Publicat iulie 31, 2015 12:20 pm 0Likes

   Eu nu mai inteleg prea multe din lore de la WarCraft III incoace 🙁

  • LauRoman
   Publicat iulie 31, 2015 1:09 pm 0Likes

   Illidan si Arthas, cei mai populari dusmani, sunt morti, in schimb au reinviat caractere care erau moarte dinaintea W3 ca Gul’dan. Ce mai inteleg si eu e ceea ce ciugulesc din articole despre Hearthstone. Din pacate personaje centrale ca Thrall sau Jaina nu prea mai au importanta in lumea aia.

 • Pakistan
  Publicat iulie 31, 2015 5:01 pm 0Likes

  pe langa subiect: daca stiti mai multe detalii despre Harebrained Schemes si planul lor pt un nou joc in universul BattleTech ( http://battletechgame.com/ ), as fi foarte fericit daca le-ati posta 😀

  • Aidan
   Publicat iulie 31, 2015 5:21 pm 0Likes

   Intentionam sa public eu o stire azi dimineata, dar am preferat sa mai acumulez ceva informatii. Totusi, daca se cere…

  • Pakistan
   Publicat iulie 31, 2015 5:45 pm 0Likes

   hey, do your thing, don’t mind me 😀 doar voiam sa va dau un heads up

Adaugă un comentariu