Board game-ul Dark Souls a fost finaţat în trei minute

Board game-ul Dark Souls a fost finaţat în trei minute, ceea ce ne dovedeşte cât de mult acest proiect a fost dorit de către fani! Campania Kickstarter ce a început astăzi a atins pragul sumei stabilite iniţial, de 72.000 de dolari, într-un timp record! După câteva ore, suma totală s-a mărit la 320.000 de dolari, aproape de cinci ori mai mult decât este necesar. Ăsta da moment istoric. Campania se va încheia pe 16 Mai, lăsându-ne cu 26 de zile în care sunt sigur că noi recorduri vor fi doborâte.

Jocul se va desfăşura în cadrul universului Dark Souls, este pentru 1-4 jucători şi a fost creat de către cei de la Steamforged Games, în parteneriat cu Bandai Namco. Jucătorii vor putea alege dintr-un număr de personaje de bază, cu ajutorul cărora aceştia vor explora diverse locaţii perioculoase, pline de creaturi terifiante, comori şi bătălii necruţătoare împotriva căpeteniilor. Figurinele vor fi fidele universului din care fac parte, mecanicile de joc vor fi inovative, iar întreaga esenţă Dark Souls va fi reprodusă pe mesele noastre din camera de zi.

Board game-ul Dark Souls a fost finaţat în trei minute

Dacă veţi dona minimum de 108 dolari, jocul e ca și cumpărat, iar cu ocazia acestei situaţii inedite, au fost adăugate următoarele:

 • 5 noi personaje jucabile – Pyromancer, Cleric, Sorceror, Thief, Mercenary
 • Cărţi de joc pentru îmbunătăţirea căpeteniilor sau The Dancer and the Executioner
 • 5 cărţi de joc tip comoară pentru arme legendare
 • 5 noi întâlniri de tip Lothric
 • 1 mega-boss add-on, The Gaping Dragon

Pentru mai multe detalii, explicaţii, reguli dar şi răspunsuri la orice întrebare aţi avea, puteţi oricând accesa pagina oficială Kickstarter.

 

3 Comentarii

 • NiRaSt
  Publicat aprilie 20, 2016 12:56 pm 0Likes

  trei minute?! mai repede ca germania dand goluri la mondiale (too soon?)

  • Taar
   Publicat aprilie 20, 2016 1:02 pm 0Likes

   It’s never too soon! Am castigat un pariu pe meciul ala:P

 • BabyFace
  Publicat aprilie 20, 2016 5:37 pm 0Likes

  That’s it…ma apuc de Dark Souls, ma simt de parca toata lumea e intr-un club special…and i’m just sitting here, missing all the „fun”

Adaugă un comentariu