Bethesda anulează Prey 2

Sunt supărat, dar nu pot spune că nu mă așteptam la un asemenea deznodământ, având în vedere liniștea ce a înconjurat proiectul de vreo doi ani încoace. Totuși, undeva, încă mai sper să apuc ziua în care voi butona continuarea unuia dintre cele mai bune, chiar inovatoare FPS-uri realizate vreodată.

Vestea decesului a venit la PAX Australia, unde vicepreședintele Bethesda, Pete Hines, le-a declarat celor de la CNET că jocul „nu a reușit să atingă standardul calitativ spre care ținteam, așa că am decis să-l anulăm. Nu mai este în producție. Nu a fost o decizie ușoară, dar nu ar trebui să mire pe nimeni, având în vedere că nu am mai vorbit despre el.

După debutul fulminant de la E3 2011, cu un trailer cinematic fenomenal, informațiile au început, încet, să se rărească. Iar așteptările au fost mari. Atât de mari, încât Bethesda a schimbat chiar și producătorul la un moment dat, în speranța că cei de la Arkane Studios vor face o treabă mai bună decât cei de la Human Head. Pentru a doua oară, proiectul a fost luat de la zero, însă chiar și așa, s-a dovedit a fi peste puterile lor să-l salveze. În consecință, oamenii cu banu’ de la Bethesda au decis să mi-l omoare…

Dacă îl vom vedea înviat vreodată? Slabe șanse. Și totuși, eu încă mai vreau asta:

3 Comentarii

 • alinbanc
  Publicat noiembrie 4, 2014 12:26 pm 0Likes

  Eu simt acelasi lucru pentru STALKER.

  • IL Doctore
   Publicat noiembrie 5, 2014 6:44 am 0Likes

   Toti simtim acest lucru cand il asteptam cu nerabdare, iara producatorii sau publisherii fac gafe din cauza unor neintelegeri !

 • Pakistan
  Publicat noiembrie 4, 2014 2:35 pm 0Likes

  poate CyberPunk 2077 al CD Project Red o fii asemanator 😀

Adaugă un comentariu