BonusStage.ro sau refugiul gameristic al eternului și fascinantului nostru camarad de arme, „ncv”

Îl mai țineți minte pe Nicolae „ncv” Marin, fost redactor LEVEL și NIVELUL2? Știți voi, băiatul ăla care deține recordul pentru cel mai citit articol de pe site-ul nostru – Cărți Împotriva Umanității. Cel care v-a oferit și monstruosul review pentru Divinity: Original Sin, pe lângă o mulțime de alte delicii gameristice, inclusiv în reviste. Da, chiar el.

M-a căutat zilele trecute, să mă întrebe dacă e OK să ne fure pâinea de la gură. Adică să-și facă reclamă nerușinată pe site-ul NIVELUL2. Păi nu cu asta ne ocupăm noi? Prin urmare, dacă vă plăcea cum și despre ce scria odinioară, aruncați un ochi și pe BonusStage.ro. El zice că ar fi extensia perfectă la LEVEL și NIVELUL2. Un blog lent, unde mai așterne câte-un gând d-ăla lung și bun.

Deocamdată, pe BonusStage.ro puteți „răsfoi” un special dedicat consolei lui preferate, Nintendo Switch, și un review pentru… Divinity: Original Sin II! Pe următoarele vi le va anunța chiar el, dacă nu vrea să plătească. Go ncv!

1 Comentariu

  • ncv
    Publicat octombrie 9, 2021 12:59 pm 0Likes

    Multumesc mult pentru ajutor KiMO si bine v-am regasit.

    Pentru moment o sa adaug aici un comentariu de fiecare data cand urc un articol pe site.

    Mi-am impus sa-l lansez (ieri) o data cu Switch-ul OLED si am ramas fara timp. Sper ca saptamana ce vine sa-l mai slefuiesc si sa adaug si un buton de subscribe. Ma gandesc ca daca creez asa rar lumea o sa uite sa revina.

Adaugă un comentariu