Call of Duty: Advanced Warfare Reveal Trailer

Mare minune cum costumaţii de la Activision continuă să mulgă cu succes o franciză, chiar şi atunci când ea se îndreaptă în direcţia greşită, „mulţumită” unui public ţintă numeros şi prea puţin interesat de materiale originale – vezi Call of Duty: Ghosts, de care întreaga redacţie a fugit mâncând pământul. Cu toate acestea, planul Activision de a oferi lumii câte un Call of Duty pe an merge mai departe, iar astăzi avem onoarea să asistăm la debutul cinematic al celui mai nou membru al familiei, la fel de „original” şi „inspirat” până la proba contrarie. Doamnelor şi domnilor, faceţi cunoştinţă cu Call of Duty: Modern… pardon, Advanced Warfare şi una bucată Kevin Spacey, pentru un plus de gravitate.

Actorul Kevin Spacey va interpreta, se pare, „originalul” rol al unui antierou puternic, motivat de convingeri politice înguste, însă mai interesantă este direcţia în care se îndreaptă de această dată franciza. Call of Duty: Advanced Warfare face trecerea de la războiul modern la cel din viitor, în care vom avea de-a face cu tancuri păianjen, motociclete gravitaţionale, zburătoare rechiziţionate din Avatar şi exoschelete împrumutate din Elysium. Legat de ultima categorie de arme, una dintre noile mecanici de joc este reprezentată chiar de super-salturile de care sunt capabili eroii astfel costumaţi, alături de posibilitatea de a deveni invizibili precum în Crysis, dar şi dispozitive cu ajutorul cărora pot vedea prin pereţi. Sună cunoscut?

Call of Duy: Advanced Warfare este dezvoltat de Sledgehammer Games, va fi disponibil pentru PC, Xbox One şi PS4, iar lansarea sa oficială va avea loc pe 4 noiembrie 2014. Până la noi detalii, ne mulţumim cu trailer-ul de debut (mai sus), un scurt material video ce are ca ţintă organizaţiile armate private şi un infografic. Tot de la Activision.

Call_Of_Duty_Advanced_Warfare_infographic

8 Comentarii

 • catalinonline
  Publicat mai 2, 2014 2:27 pm 0Likes

  Bestial… ideea e sa faci abstractie ca se cheama call of duty..

 • Bogdan S.
  Publicat mai 2, 2014 2:36 pm 0Likes

  Nu mai sunt fan al francizei CoD dar pot sa spun ca din trailer jocul pare mai bun decat Ghosts. Desi nu-mi place drumul pe care o iau jocurile astea, adica SF. Personal nu ma atrage, poate pe altii da, dar fiind prea SF nu mai da impresia de joc personalizat, ci mai degraba ca tu esti Superman si restul furnici. Cum ati spus si voi, se indreapta in directia gresita dar tot asa continua.

 • Tudosie Nicolae
  Publicat mai 2, 2014 3:55 pm 0Likes

  Cred ca la Modern Warfare 2 am renuntat la fransiza asta…

 • Ionuț Bănișor
  Publicat mai 2, 2014 10:41 pm 0Likes

  Ar trebui sa produca un joc inspirat din incidentele prezente cu Rusia si Ucraina 😀 .

 • k21n
  Publicat mai 5, 2014 11:35 am 0Likes

  Call of Duty World at War a fost ultimul titlu jucat de mine.

  • ncv
   Publicat mai 5, 2014 11:42 am 0Likes

   si totusi iti place in continuare sa stii totul despre jocuri. interesant!
   sau poate nu am inteles si de fapt l-ai jucat mai ieri? iti scapase? 🙂

 • Coupe Florian
  Publicat iulie 30, 2014 2:10 pm 0Likes

  Primul CoD care merita incercat dupa CoD 1 & 2

 • Vlad-Andrei
  Publicat septembrie 3, 2014 6:03 pm 0Likes

  Copii nu se mai multumesc sa se impuste cu nemtii la Stalingrad si la Omaha… acum se impusca cu rusii sau cu chinezii prin cine stie ce statie spatiala… Cand mi-a aratat fratele meu trailerul nu am vazut faza cu ,Call of Duty decat la sfarsit, si am crezut ca e un joc facut de astia de la Crysis… Totusi, intr-o industrie in care singura diferenta dintre Call of Duty, Battlefield, ArmA, Operation Flashpoint, Medal of Honor si Homefront este numele, este ,,ok” sa incerci sa ramai original.

Adaugă un comentariu