Call of Duty Black Ops 4 în 2018?

Știm că așteptați cu nerăbdare orice veste legată de universul Call of Duty și sughițați de emoție la auzul oricărui zvon care „prezice” orice titlu – am zis titlu – nou. Cel planificat pentru 2018, de exemplu, căci WWII mai are puțin și cade printre noi.

De ce ar fi vorba despre Call of Duty Black Ops 4, întrebați din motive care ne scapă?

Păi Otakuart ne reamintește că ciclul de producție pentru fiecare CoD este de trei ani, iar Treyarch caută să angajeze pe diverse posturi oameni care ar trebui să aibă habar de diverse chestii, cum ar fi:

– Combat design experience on a AAA competitive shooter. 
– Previous design experience owning entire categories of gameplay content both at the moment to moment and systems level.
– Deep knowledge base of firearms and modern military technology.
– Prestige 1 or above in Black Ops 3 Multiplayer.

[Modern military technology & Black Ops 3 Multiplayer]

Așadar, dacă acțiunea din următorul CoD va fi plasată în prezent sau viitorul nu prea îndepărtat, chestia asta nu se pupă prea bine cu Advanced Warfare și Infinite Warfare (CoD logic), iar din acest punct de vedere le dăm zvonacilor ce-i al lor. De Ghosts s-ar putea să nu mai auzim niciodată (Doamne, ajută!), și cum linia Black Ops rămâne, până la urmă, cea mai populară dintre toate de la CoD 4 încoace … Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered! Hai, Activision. Hai că se poate.

Sau, cine știe, s-ar putea să primim ceva”nou”. Zombie puppies anyone?

Adaugă un comentariu