Ce se întâmplă când eşti prea bun în Overwatch?

Eşti acuzat că trişezi desigur! Este timpul să vă pun un zâmbet pe faţă aşa că pregătiţi-vă! Datorită unei performanţe uimitoare în cadrul Nexus Cup, o jucătoare din Coreea, de 17 ani, pe numele său, Geguri, a fost acuzată de către oponenţii săi! Cu o raţie K/D de 6.31 şi o rată de câştig de 80%, prin această postare, aflăm că doi dintre cei ce au acuzat-o, sunt atât de convinşi încât au promis să se retragă din lumea E-sports, dacă Geguri poate dovedi că a jucat cinstit.

Aşa a şi făcut. Deşi Blizzard a transmis oficial că nu este vorba de o sesiune de joc necinstită, ca să fie sigură că nu mai există nici măcar un semn de întrebare, jucătoarea noastră a susţinut o sesiune live de joc, timp de o oră, în care a demonstrat lumii ceea ce ştia mai bine – să câştige!

La final, a spus că ar fi putut mult mai bine dacă stresul din ultimele zile nu ar fi fost prezent. Din păcate a purtat o mască, ceea ce este trist, dar acest lucru a fost probabil datorat ameninţării cu moartea pe care unul dintre cei ce au acuzat-o, Strobe, ar fi făcut-o. Însă, după toate acestea, partea bună este că, cei doi jucători profesionişti ce au anunţat că vor renunţa la scena E-sports dacă Geguri îşi poate dovedi nevinovăţia, chiar s-au ţinut de cuvânt! Astfel, Strobe mai sus menţionat, alături de ELTA, din partea echipei Dizziness, au părăsit această lume competitivă.

Care sunt şansele unei astfel de situaţii să se întâmple. Dramele astea ale gamer-ilor…parcă am fi într-o telenovelă!

Adaugă un comentariu