Cele două DLC-uri pentru Alan Wake gratuite pe Xbox 360 şi XONE

Cele două DLC-uri pentru Alan Wake gratuite pe Xbox 360 şi XONE, în lumina relansării celebrului action-thriller din 2010 al celor de la Remedy pentru noua consolă, în cadrul programului de „backwards compatibility”. Jocul de bază, Alan Wake, este în continuare redus la preţul de 20 EURO alături de continuarea sa, Alan Wake American Nightmare pentru doar 10 EURO.

Cele două DLC-uri, The Signal şi The Writer pot fi downloadate aici şi aici pentru Xbox 360 sau aici şi aici pentru XONE. Alternativ, puteţi pune mâna pe ele direct din Online Store-ul celor de la XBOX, direct de pe consola dumneavoastă.

Alan Wake, pentru mine, a fost unul din acele jocuri a căror poveste şi atmosferă parcă m-au readus în vremurile copilăriei în care imaginaţia era nelimitată iar orice joc sau film te deconecta total din realitate. Un astfel de sentiment este greu de reprodus, mai ales cu cât înaintăm în vârstă, însă în acest caz am retrăit mult râvnita senzaţie de cufundare totală. Recomand cu cea mai mare căldura acest titlu! Cei de la Remedy au spus deasemenea că deşi nu lucrează la o nouă intrare în serie, nu au anulat complet proiectul. Ţinând cont de faptul că au terminat cu Quantum Break, poate de acum vom avea mai mult noroc.

Adaugă un comentariu