gamescom 2014: Conferinţa De Presă EA

Enjoy, dragi Nivelişti, direct de la gamescom 2014!

Mai multe informaţii şi impresii imediat, la cald, tot pe Nivelul Doi.

Ce credem noi despre conferinţa Electronic Arts de la gamescom 2014:

Aşa cum suntem obişnuiţi, EA reprezintă în continuare un pilon de bază al industriei jocurilor, indiferent că ne referim la segmentul PC sau cel al consolelor. Conferinţa de anul acesta a reconfirmat interesul companiei pentru o gamă cât mai largă de jocuri, iar trecerea de la simulatoarele sportive la FPS-urile explozive, de la Sims la universul Star Wars, Dawngate şi noul IP Shadow Realms s-a făcut cu o fluiditate deloc forţată. Ne bucurăm să vedem interesul demonstrat pentru francizele FIFA şi NHL, mai ales că iubitorii fotbalului vor avea parte de o experienţă bogată şi diversificată, graţie tandemului FIFA WorldFIFA 15. Am putut vedea o porţiune din campania single Battlefield Hardline, am aflat mai multe despre ultimul DLC Titanfall şi ne-am delectat „complexul Dumnezeu” cu Sims 4.

dragon_age_inquisition_01

Totuşi, vedetele showului au fost, în mod incontestabil, Dragon Age Inquisition şi Shadow Realms, cel din urmă reprezentând un IP marca Bioware nou, inspirat de acţiunea RPG-urilor pen & paper, dar situat într-un univers fantasy modern. Noi credem că cele două RPG-uri Bioware – trei, dacă luăm în calcul şi SWTOR, împreună cu universul său aflat în continuă creştere – asigură un viitor solid pentru gigantul Electronic Arts, conferinţa de la gamescom 2014 simbolizând o garanţie a acestui fapt. Rămâne de văzut cât de bine îşi va înfige Hardline ghearele în segmentul multiplayer sau dacă Dawngate, viitorul MOBA competitiv dezvoltat de studiourile Waystone Games, poate detrona titanii League of Legends/DOTA 2.

dawngate_screenshot_01
Culori şi veselie MOBA în Dawngate

Rămâneţi aproape de noi pentru mai multe ştiri şi informaţii din Koln, Germania, locul unde gamescom 2014 aduce laolaltă universul jocurilor!

Adaugă un comentariu