Citește revistele NIVELUL2. Gratuit!

Dacă ați intrat în ultimele zile pe site-ul NIVELUL2.ro, din greșeală sau doar ca să aflați dacă încă mai există, ați observat că a îmbrăcat straie noi. Iar dacă ați fost și mai atenți, ați mai observat ceva: site-ul conține de acum toate revistele NIVELUL2 lansate vreodată, în format digital.

Revistele pot fi citite în mod gratuit, ba le puteți chiar și descărca, pentru lectură offline, de pe tron sau la iarbă verde. Mă gândesc că ultima revistă de gaming a României capătă astfel și o oarecare valoare de colecție, căci aveți aprobarea mea să le și tipăriți. Nu v-aș recomanda să le vindeți la tarabă, însă. Poate doar colegilor de servici sau de clasă.

Am speranța că cei ce nu au prins edițiile tipărite pe hârtie lucioasă la chioșcuri, la vremea apariției lor pe piață, se vor bucura cel mai mult de ele. Luați-o ca pe o bucățică de istorie gameristică locală, realizată cu efort și migală de o mână de oameni pasionați de ceea ce făceau la un moment dat. Că mediul de afaceri local s-a dovedit a fi neprielnic unui astfel de produs, mai ales unul indie, nesusținut din fonduri guvernamentale, asta este altceva. Ba chiar vă recomand să cumpărați edițiile tipărite, în caz că le mai găsiți la vreun chioșcar sau retailer de orice fel. Chiar dacă chioșcarul sau retailerul respectiv este un țepar. Aveți grijă doar să nu le cumpărați la suprapreț.

Secțiunea cu reviste conține inclusiv almanahul NEXT LEVEL, tipărit în ediție limitată doar pentru cei mai aprigi susținători ai podcastului NEXT LEVEL via Patreon, în sistem crowdfunding. Revista in memoriam FLAVIUS nu avea nici ea cum să lipsească și întregește frumos colecția.

Acestea fiind zise, dacă nu v-a sărit deja în ochi, colecția de reviste este disponibilă aici. Spor la citit!

P.S. Dacă vă place ceea ce am făcut și mai facem, mai ales la podcasturi, și vreți să ne susțineți, fie cu o bere per episod, fie pentru a finanța eventuale noi ediții tipărite ale revistei NXT LVL sau mai știu eu ce altă minune (hei, cum altfel a făcut rost site-ul de țoale noi?), puteți face donații aici.

8 Comentarii

 • Jaunty
  Publicat aprilie 26, 2021 7:33 pm 0Likes

  Frumos. Mersi, KiMO!

  • KiMO
   Publicat aprilie 26, 2021 7:49 pm 0Likes

   cat de cat

 • lixicus
  Publicat aprilie 30, 2021 4:08 am 0Likes

  Mulțumim pentru content și pentru noul template la site, arată în sfârșit a site din 2021.

  • KiMO
   Publicat mai 1, 2021 10:20 pm 0Likes

   cu placere!

 • edi
  Publicat mai 1, 2021 12:08 am 0Likes

  Ar fi oare sustenabil sa tipariti idk 50-100 de bucati per numar si sa le vindeti direct voi, pe site?

  • KiMO
   Publicat mai 1, 2021 10:20 pm 0Likes

   ma cam indoiesc… costurile ar fi maricele. e mai rentabil sa tiparesti 3000, decat 300 :))

  • edi
   Publicat mai 5, 2021 1:00 pm 0Likes

   or fi maricele dar ca inmedio/emag nu va fura nimeni
   (sunt convins ca e mult mai complicat decat ar parea la prima vedere dar poate merita incercat)

  • KiMO
   Publicat mai 5, 2021 1:34 pm 0Likes

   esti liber sa incerci si sa pastrezi tu banii 🙂

Adaugă un comentariu