The Settlers: Kingdoms of Anteria soseşte în 2014

Ubisoft a confirmat un nou capitol din seria strategică The Settlers pentru 2014, îmbogăţind astfel oferta unui an extrem de sărăcăcios, cu mai multe amânări decât lansări. Botezat Kingdoms of Anteria, acesta ar fi al unsprezecelea Settlers produs de germanii de la Ubisoft Blue Byte (fostul Blue Byte Software) şi, dacă ne-am încrede în promisiunile dezvoltatorilor, cel mai inovator şi complex de până acum.

„Reinventând felul în care privim franciza, The Settlers: Kingdoms of Anteria le oferă jucătorilor o experienţă nou-nouţă, plină cu noi posibilităţi ce pot fi explorate,” spune Christopher Schmitz, Director of Product Development la Blue Byte. „Cu certitudine, este cel mai inovator joc Settlers creat de noi vreodată.”

Nu se cunosc detalii concrete legate de schimbările sau îmbunătăţirile din gameplay, însă ne putem aştepta la o formulă reconstruită, dar cu suficiente reminiscenţe ale reţetei Settlers clasice – bogată în tactică, micromanagement, planificare amplă şi strategii complexe de dezvoltare urbană –,  peste care domină un setting fantasy colorat şi haios.

De asemenea, The Settlers: Kingdoms of Anteria renunţă la prezenţa exclusivă din mediul online, aşa că va include o campanie solo. Eu unul sunt curios dacă The Settlers II, considerat de mulţi drept cel mai bun din serie, îşi va găsi nănaşul.

Adaugă un comentariu