Completionator, Unealta Ruşinii Colecţionarului

Câteodată îmi este ruşine să arunc o privire peste lista jocurilor din Steam, ştiind că nu am terminat aproape jumătate din ele. Pe unele nici măcar nu le-am pornit. Pur şi simplu au aterizat direct în backlog cu cine ştie ce pachet oferit de Humble Bundle. Aşa că am început să îmi ţin evidenţa colecţiei pe www.completionator.com, un serviciu online gratuit, care te ajută să îţi gestionezi roiul de jocuri indiferent de format sau platformă.

Situl răspunde repede, toate funcţiile sunt grupate intuitiv, dispune de o bază de date uriaşă şi exportă liste în format xls. De asemenea, dacă vă este lene să introduceţi manual titlurile, Completionator poate importa din GOG şi Steam. Tot ce trebuie să faceţi apoi este să organizaţi listuţe, grupuleţe, costuri, ore, condiţia fiecărui joc etc. Are până şi achievement-uri, topuri globale sau o ghildă a mercenarilor (inca în beta).

Nu-i aşa că vă simţiţi mai bine şi mai colecţionari acum?

5 Comentarii

 • dante-sama
  Publicat octombrie 20, 2016 11:36 am 0Likes

  Wow, foarte interesant, I might start to use it, dar deocamdata spre rusinea mea, ca un „console gamer” de 10 ani care proaspat a trecut la PC master race, nu am decat 24 de jocuri in lista de steam 6 dintre ele fiind de la revista 😀

  • Aidan
   Publicat octombrie 20, 2016 2:57 pm 0Likes

   552 jocuri, pe PS4, PS3 PC, Xbone si Nintendo DS. Din fericire, am terminat aproape jumatate si am butonat activ cam 3 sferturi. Pfew!

  • dante-sama
   Publicat octombrie 20, 2016 3:48 pm 0Likes

   Holy mother of gaming! 🙂 Da, cu 552 jocuri spread-uite pe atat de multe platforme te inteleg Aidan. Felicitari pentru colectie si pentru faptul ca ai terminat aproape 50% din ele 😀

 • Talmaciu
  Publicat octombrie 20, 2016 3:36 pm 0Likes

  Eu am 95% jocuri la cutie si am jucat (macar nitel) 100% din ele. Nu iau aiurea jocuri doar ca sa fie lista mare. Am si cumparate direct de pe Steam vreo 5-6 dar asta doar fiindca nu au avut editie la cutie.

 • LimboWalker
  Publicat octombrie 20, 2016 5:49 pm 0Likes

  Backlogul a ajuns, fara indoiala, una dintre principalele surse de stres ale gamerului modern. De fiecare data cand am impresia ca am reusit sa-l reduc prind un nou bundle sau un alt steam sale si totul se duce naibii! Noroc de posterul Hang in There! de pe perete, it gets me through the day! :))

Adaugă un comentariu