[UPDATE] CONCURS ASSASSIN’S CREED UNITY!

Here we go again!

Un nou capitol din saga Assassin’s Creed este pe cale să intre în casele fanilor de pretutindeni, iar unii dintre noi îl savurează deja în vederea compunerii unui review ce abia așteaptă să iasă la suprafață. Dar până atunci (sau până vineri, când se lansează), UBISOFT și NIVELUL2 vă dau șansa să vă pricopsiți cu una dintre cele patru copii digitale ale jocului Assassin’s Creed Unity pentru PC, coduri pe care le punem începând de azi la bătaie! Patru dintre voi vor putea, astfel, să participe în mod gratuit la Revoluția Franceză, principala atracție turistică din cel de-al șaptelea joc al seriei, și să exploreze Parisul vremii chiar din ziua lansării sale oficiale în Europa. Nu mai stați pe gânduri, Parisul vă așteaptă!

Tot ce aveți de făcut pentru șansa de a intra în posesia uneia dintre cele patru copii ale jocului Assassin’s Creed Unity pentru PC, este să numiți locul în care ați vrea să se desfășoare acțiunea dintr-un eventual viitor joc al seriei și de ce. Scurt și la obiect, răspunsurile voastre sunt așteptate sub formă de comentariu, mai jos.

Înscrierea în concurs este permisă până în cursul zilei de vineri, 14 noiembrie 2014. În seara zilei respective, juriul NIVELUL2 va alege și premia autorii celor mai interesante răspunsuri. 18 ani împliniți (sau p-aproape), neapărat.

Vive la Revolution!

Oh, trailer de lansare… START!

Oke, am întârziat puţin, dar numărul participanţilor şi cel al răspunsurilor interesante a fost destul de mare. Câștigătorii sunt:

– Andrew Danny T

– Crissu Namida

Alexandru Tripa

Suntoucher

Câștigătorii sunt rugați să-și revendice premiile printr-un e-mail cu titlul Concurs Unity la adresa kimo@nivelul2.ro, din care să nu lipsească dovada celor 18 ani împliniți sau că sunt p-aproape.

195 Comentarii

 • Cobarzan Vlad Alexandru
  Publicat noiembrie 13, 2014 12:57 am 0Likes

  Eu as fi vrut un assassin’s creed in china, era regatelor in razboi. Erau foarte multe factiuni in lupta, destul de egale intre ele. Consider ca ar iesi intrigi foarte bune prin introducerea unui asasin care ar fi, in umbre, cauza ruperii echilibrului dintre ele. De asemenea, cred c-ar oferi prima instanta in care un asasin ar avea acces la mai multe stiluri de arte martiale, plus arme chinezesti ca sabia lor specifica, sulite, etc, si arcuri, poate o extindere a combat-ului pe cai, daca tot am vazut ideea unui sistem de combat adiacent in black flag.

 • Rob
  Publicat noiembrie 13, 2014 8:14 am 0Likes

  1916, Sankt Petersburg, palatul Yusupov, asasinarea lui Rasputin in timpul domniei tarului Nicolae al II-lea al Rusiei.

 • Șerban Bogdan
  Publicat noiembrie 13, 2014 8:30 am 0Likes

  După părerea mea, ar fi super sa se lanseze un joc Assassins Creed cu acțiunea în Japonia medievala. De ce? Pentru ca ar fi foarte interesant un conflict între asasini și ninja,un fel de război al umbrelor,iar accentul ar trebui sa fie pus în special pe partea de stealth, iar jucătorul trebuie sa fie întotdeauna atent la mediul înconjurător și la celelalte personaje, neștiind când, cum sau de unde ar putea fi atacat. Un al doilea argument ar fi faptul ca sunt chiar curios cum ar arata un asasin din acea perioada,mai ales armura,dar și arsenalul de care ar dispune.

 • Cristea Ovidiu
  Publicat noiembrie 13, 2014 9:43 am 0Likes

  Constantinopolul Bizantin in orice perioada. Cea iconoclasta ar fi o buna optiune – doua tabere clar reperabile in surse, intriga, subtilitate si violenta in proportii egale. Posibilitati multiple de evolutie a firului povestirii si a personajului principal. Conexiuni usor de stabilit cu primul joc din serie, dar si cu AC Revelations.

 • Alex Ionascu
  Publicat noiembrie 13, 2014 11:10 am 0Likes

  Romania secolului XIV. O perioada grozava in istoria tarii noastre si a zonei geopolitice. Sa parcugem impreuna momentele critice ale regiunii, incluzand si caderea Constantinopolului si rezistenta continua a regatelor romanesti in fata presiunilor politice si militare ale Portii.

 • Victor Cristian
  Publicat noiembrie 13, 2014 12:46 pm 0Likes

  Japania feudala , in timpul revoluției occidentale
  Arhitectura japoneza, conflicte politice, sociale ; tehnici ninja de lupta , furisat, lupte navale ,si este cv diferit față de celelalte jocuri din serie

 • Telisca Cezar-Alexandru
  Publicat noiembrie 13, 2014 1:07 pm 0Likes

  India ar fi o locatie destul de buna ,dar sa faca un mediu mai deschis (gen ac4 black flag)ceva mai recent prin 1800+ zic eu ca ar merge poate il inatalnim si pe Sandokan cine stie un easter egg cu el ar fi detul de nice (la un momendat sa ai o misiune cu ”The Tiger of Malaysia.” suna destul de bine ,nu ?doar asta sunt doar eu nu prea cred ca vom avea india in seria AC

 • Alex Tatu
  Publicat noiembrie 13, 2014 1:20 pm 0Likes

  Roma antica in modul full immersion fara Abstergo BS.

 • joonior_bmf
  Publicat noiembrie 13, 2014 1:33 pm 0Likes

  Desi as vreau cu ardoare un AC in Japonia feudala, cred ca e timpul sa privim spre locatii contemporane, poate si viitoare. Londra/New York din inceputul/mijlocul secolului XX, sau Tokyo/Hong Kong in secolul XXI ar fi interesante.

 • Razvan Mugur Ionescu
  Publicat noiembrie 13, 2014 1:50 pm 0Likes

  In roma antica se pot alege multe perioade cu 2 variante:

  1 sa fi un templier roman, intrigi politica, asasinari. Scopul final sa fie controlul – ceea ce urmaresc templierii

  2 sa fi un asasin si de aici pot fi multe variante, unu asasin din triburile germane cand au cucerit prima data roma sau un cartaginez in perioada lui Hanibal.

 • Anca
  Publicat noiembrie 13, 2014 2:03 pm 0Likes

  As vedea un AC desprins din filmele lui Emir Kusturica in care asasinul sa fie tigan – protagonistul fiind un tigan dintr-o familie simpla, crescut intr-o satra undeva in Rusia tarista. Atat peisajele cat si soundtrack-ul pe care mi le imaginez acum sunt superbe. Nu am sa dau spoilere ci am sa va las mintea sa va zburde si voua.

 • Cristi D.
  Publicat noiembrie 13, 2014 2:23 pm 0Likes

  Un setting interesant pentru un viitor Assassin Creed ar fi in Europa, mai exact in Germania in perioada celui De-al Doilea Razboi Mondial.

 • Robert Balazs
  Publicat noiembrie 13, 2014 2:40 pm 0Likes

  Un story axat in japonia,in perioada samurailor.Best game ever daca ar fi facut ca la carte,pentru ca totusi,japonia a facut din luptele cu sabiile o arta,deci un joc care sa aiba story-ul acolo,ar fi cel mai grozav.

 • victorsbc
  Publicat noiembrie 13, 2014 3:25 pm 0Likes

  Mi-as dorii un AC situat printre anii 1850-1856,cu tematica razboiului din Crimeea.Este un eveniment care a schimbat extraordinar de mult cursul istoriei.Plus,pot fii folosite mai multe locatii terestre,si se poate include si sistemul naval excelent din AC IV

 • Rebri
  Publicat noiembrie 13, 2014 3:56 pm 0Likes

  Nu stiu daca s-a mai spus, nu am citit toate raspunsurile, insa ar fi interesant un Assassins Creed in America Latina la inceputul secolului XIX, perioada lui Bolivar.

 • Alexandru Brad
  Publicat noiembrie 13, 2014 3:59 pm 0Likes

  Cu siguranta nu putem trece cu vederea asasinarea printului Franz Ferdinand si a sotiei sale, Sofia, de catre Gavril Princip. Jocul fiind situat in jurul acestui pretext care a fost si punctul de plecare al primului razboi mondial, actiunea jocului desfasurandu-se in diferite orase si capitale din Europa, centrata pe evenimentele care l-au marcat de-a lungul vietii pe asasinul care facea parte din gruparea cunoscuta sub numele de „mana neagra”

 • Paduretu Ionut
  Publicat noiembrie 13, 2014 4:05 pm 0Likes

  Lee Harvey Oswald, Robert F. Kennedy , Martin Luther King…Statele unite in anii 60…Ce poate fii mai bun? Ar fii un Assassin’s Creed putin mai diferit, ce-i drept, dar istoria conteaza…nenumarate idei.

 • gurau ionut
  Publicat noiembrie 13, 2014 5:34 pm 0Likes

  Un AC plasat in Egiptul antic in oricare din cele 3 peioade(mai mult regatul nou), sau in timpul razboaielor hitite. Poate in vremea lui Moise, as vrea sa vad cum fac ei legatura dintre civilizatia veche si Biblie. In timpul domniei Cleopatrei, realatia politica(..) cu romanii, bibilioteca din Alexandria.

 • Dan Andrei
  Publicat noiembrie 13, 2014 5:53 pm 0Likes

  America pe vremea civilizatiilor indiene, cu mult inainte de venirea europenilor.

 • Robert
  Publicat noiembrie 13, 2014 5:53 pm 0Likes

  An Egiptul antic cu Cleopatra pe post de sexy but deadly assassin ar fi interesant sau an perioada imperiului Mayas.

  • Bogdan Radu
   Publicat noiembrie 14, 2014 11:13 pm 0Likes

   Prietene, hate to be a grammar Nazi, dar NU EXISTĂ cuvânt care să înceapă cu „â” din „a”…

   „A fost odată ca niciodată ântr-o pădure ântunecată” hahahahah =)))

 • florin
  Publicat noiembrie 13, 2014 7:29 pm 0Likes

  Mi-ar placea sa fie intr-un univers paralel, intr-o istorie diferita. O istorie In care Napoleon ar fi invins si ar fi devenit imparatul a aproape intreaga Europa, care s-ar fi numit, sa spunem, Imperiul franc. O propunere și pentru istoria paralelă în care Anglia nu a pierdut coloniile americane și ar fi fost puterea imperială și colonială cea mai importantă, iar Washington ar fi fost executat ca rebel de catre englezi. As propune si un cadru in viitor, sa zicem cu o noua ordine mondiala care rearanjeaza tari si influente si in care eroul AC sa fie luptator in rezistenta mondiala.

 • TheCrash77
  Publicat noiembrie 13, 2014 9:05 pm 0Likes

  Ar fi misto un assassin’s creed plasat in Dacia/Imperiul Roman in razboaiele din 101-102 si 105-106, cu protagonistul de partea romanilor. Ar fi super sa adauge un twist gen: Decebal nu s-a sinucis, ci a fost omorat de un asasin. Ar fi o schimbare: stil arhitectural, oameni, tot.

 • Raigaza
  Publicat noiembrie 13, 2014 9:59 pm 0Likes

  Ar fi tare un assassin’s creed in perioada celui de al 2-lea razboi mondial , si bossu final sa fie hitler

 • luci
  Publicat noiembrie 14, 2014 11:10 am 0Likes

  As propune ca subiectul sa fie inspirat de Al 8-lea kreiss, carte de Violeta Balan. Dobrogea e cedata de Romania NOM(Noua ordine mondiala), iar un assassin trebuie sa lupte impotriva celor care stapanesc bucata de fosta Romanie. Cartea e a naibii de interesanta!

 • Ragalie Octavian-Paul
  Publicat noiembrie 14, 2014 11:31 am 0Likes

  Sincer,,, cred ca ne-am saturat de mecanicile assassinilor de pana acum. In sfarsit Ubi reusise sa implementeze ceva nou in Black Flag, prin aventurile posibile pe mare, ce au adus suflu nou cu miros de apa sarata.
  Pentru aceasta trebuie sa cautam un setting pt actiune ce sa forteze pe cei de la Ubi (care se pare ca o dau un bara rau cu Unity) sa mai umble pe la mecanicile jocului. Votul meu merge catre SW Assassin’s Creed: The Old Republic !
  Pentru o referinta vizuala, aveti aici: http://geektyrant.com/news/star-wars-jedi-mercenary-fan-art
  Introducerea folosirii fortei ar aduce cu adevarat ceva nou si as spera ca duelurile cu alti utilizatori a fortei/lightsaberului sa se aproprie de cele din Jedi Knight 2.
  Al nostru assassin ar avea posibilitatea de a se alinia unei parti a fortei, ar putea influenta politica vremurilor de atunci (prin assasinari strategice) astfel schimband mersul lucrurilor in favoarea Republicii sau a Imperiului. In loc de orase putem avea planete, iar parkour-ul va fi mult mai pe verticala pe cele industrializate…
  Ok, de aici va las pe voi sa mai visati cu ochii deschisi, caci posibilitatile sunt nelimitate… iar eu am visat destul, e timpul sa ma trezesc.

 • robb52010
  Publicat noiembrie 14, 2014 12:10 pm 0Likes

  Consider ca o zona potrivita ar fi inceputul lumii. Daca tineti minte, in story line-ul jocului Adam si Eva au fost primii care au gast Apple of Eden ei fiind si prima forma de asasini. Cum ar fi sa jucam fie cu Adam fie cu Eva? Sau cum ar fi sa jucam in perioada in care „The First Civilization” controlau omenirea si o foloseau drept sclavi? Sau in razboiul dintre oameni si „The first civilization”? Dupa parerea mea acest setting ar fi uimitor pentru ca ar fi ceva nou ce ne-ar lua gustul amar lasat de Unity.

 • Silvi Stan
  Publicat noiembrie 14, 2014 12:12 pm 0Likes

  America de Sud, în perioada invaziei conchistadorilor spanioli(1532-1572).
  Asasin incaș, arme și alte „unelte” incașe, îmbrăcăminte ca atare, spaniolii conduși de fapt de ordinul templierilor, după mine este setting-ul perfect pentru un joc A.C., open world, junglă, tot tacâmul. 😀

 • Stanculeanu George Alexandru
  Publicat noiembrie 14, 2014 12:14 pm 0Likes

  Undeva in orasul Berna in perioada medievala, mai exact in anul 1779.

 • Bogdan C.
  Publicat noiembrie 14, 2014 12:16 pm 0Likes

  Eu unul consider ca actiunea ar putea avea loc in timpul primului razboi mondial, chiar daca asta inseamna cam mult, in materie de ani. Ar fi oarecum interesant si cred ca nu va dura mult pana v-om vedea jocul. 😀

  De asemenea, nu ar strica sa avem si un AC cu istoria imperiilor marete, cum ar fi Imperiul Roman, poate si noi sa fim pe acolo, oricum jocurile sunt dezvoltate si de Ubisoft Bucuresti, deci ar avea material si echipa cu care sa lucreze, daca ar fi sa introduca si o bucatica din istoria noastra. 🙂

 • Calin Mihai Staniloiu
  Publicat noiembrie 14, 2014 12:25 pm 0Likes

  In Bran … deoarece totul e inert … si tare am impresia ca totul e de fatada. Zona ascunde multe. Oile si vacile sunt agenti sub acoperire, ciobanii sunt informatori deghizati, magari au implantate statii de emisie receptie … Nici branza nu mai e ce era …! Aici avem tot ce ne trebuie pentru o intriga de milioane: Dracula, castel, multimi de zom … scuze, turisti, intrigi (tesute de babe aflate in poarta) … Tare interesant!

 • Andrei Benta
  Publicat noiembrie 14, 2014 12:25 pm 0Likes

  Ar fi fost interesant un AC pe vremea lui Mihai Viteazul in Ro… Probabil viitorul AC as vrea sa fie in Anglia undeva in perioada revolutiei industriale, sec 18-19. Ar fi interesant sa te plimbi prin Londra si sa asasnezi membrii familiei regale de Hanover

 • Negoita Alexandru
  Publicat noiembrie 14, 2014 12:56 pm 0Likes

  Salut Nivelu’ 2! O poveste interesanta se poate face si in timpul Dinastiilor Asiatice. Multe comploturi si setea pentru putere si respect. Sau o idee si mai interesanta este in vremea triburilor indiene. Gen sa fie niste triburi rivale si din fiecare trib sa se ridice cate un asasin si sa observe ca de fapt lupta pentru aceeasi cauza si nu are rost sa existe ura intre triburile lor. Astfel ei isi unesc fortele si lupta contra pericolelor ce le ameninta triburile.

 • Mihnea Popescu
  Publicat noiembrie 14, 2014 12:57 pm 0Likes

  O perioada interesanta si captivanta este cea a vikingilor ,se poate pune accent pe stilul de lupta brutal si greoi,vanatori asemeni jocului far cry dar duse la un alt nivel,spionajul dintre triburi,coloniile ,peisajele specific nordice ,fauna speciala fiind foarte potrivita pt stealth..

 • Radulescu Alexandru
  Publicat noiembrie 14, 2014 1:23 pm 0Likes

  In timpul celui de-al doilea razboi mondial in Germania.
  Nazisti au facut tot felul de experimente in timpul razboiului. Ar putea fi o poveste perfecta pentru Templieri

 • Alex.N12
  Publicat noiembrie 14, 2014 1:30 pm 0Likes

  Un Assassin’s Creed in perioada primului razboi mondial…In Austria…un decor plin de mister si necunoscut…cu asasinari…

 • Vlad Andrici
  Publicat noiembrie 14, 2014 1:31 pm 0Likes

  Undeva in viitorul îndepărtat cand omenirea va fi colonizat deja alte sisteme solare. Cred ca ar fi ceva cu totul nou si inovativ pentru serie.

 • Olariu Alexandru
  Publicat noiembrie 14, 2014 2:18 pm 0Likes

  Urmatorul AC ar fi intreresant sa aiba storyline-ul in Japonia, in perioada industrializarii japoniei adica [End of the Shogunate] si inceputul [Meiji Restoration] 1873 in care samuraii au fost considerati amintiri al unei ere vechi si care era un impediment pentru evolutia natiunii.
  Acest time-line este unul plin de conflict intre cei care vor sa modernizeze Japonia si cei care vor sa o pastreze inca in ideologiile si traditiile vechi.

  Asasinii ar putea fi printre ultimi samurai si templarii europenii sau americanii care vor sa ii extermine pentru a prelua puterea si influenta in regiune. Ar putea introduce si combat naval, iar ca arsenal ar putea folosii arme de foc, arcuri si tot felul de arme traditionale japoneze.

 • Axinte Leonard
  Publicat noiembrie 14, 2014 3:05 pm 0Likes

  Sec. 1 i.c., Roma antica, fie o poveste despre Cezar sau despre consolidarea puterii lui Octavian.

 • thewildnath
  Publicat noiembrie 14, 2014 4:15 pm 0Likes

  Germania din timpul celui de-al doilea Razboi Mondial.
  Se pare ca deja exista ceva gameplay in timpul stapanirii naziste asupra Parisului, dar chiar simt ca ar trebui exploatata mai mult aceasta tema.

 • Tilimpea Alexandru
  Publicat noiembrie 14, 2014 9:58 pm 0Likes

  Egipt , pe vremea lui Hassan Sabbah , fondatorul sectei Asasinii , studiind organizarea și practicile din Daru Hikmat (Casa Cunoașterii) sau Marea Lojă din Cairo.

 • Drow
  Publicat noiembrie 14, 2014 10:16 pm 0Likes

  Japonia. Eventual in jur de 1600, in evenimentele care au precedat shogunatul Togukawa (inclusiv invazia Koreei ar putea fi exploatata), sau perioada Kamakura (1185-1333), cu rivalitatea dintre clanurile Taira si Fujiwara, primul shogun, invaziile mongole (ceva misiuni diplomatice in China n-ar strica). Chiar si tranzitia Edo-Meiji (1868) ar putea fi exploatata, cu intrarea europenilor in scena, confliuctul dintre suporterii imparatului si cei ai shogunatului.

Adaugă un comentariu