CONCURS Paladins: 50 de Coduri Closed Beta Pentru Niveliști [UPDATE]

50 de coduri şi 50 de comentarii? Astăzi toată lumea a fost norocoasă.

Băieţi şi fete din online, dragi cititori de revistă cu precomandă-n piept şi forumişti din epoca de aur, iată că NIVELUL2 demarează un concurs nou! Veniţi cu mic, cu mare, fiindcă de această dată lansăm pe orbită 50 de coduri closed beta pentru Paladins. Cum care Paladins? Păi cel pe care Chester şi-a pus mânuţele neastâmpărate într-un hands-on colorat şi numai bun de citit în primul număr al revistei.

Jocul dezvoltat de Hi-Rez Studios vine cu idei îndrăzneţe — în fond, vorbim despre un card-based first person shooter — şi plănuieşte să între tare pe scena competitivă. Aşa se face că Paladins îşi încurajează baza de jucători să-şi canalizeze toată energia către arenele eSports, acolo unde cei mai buni dintre cei mai buni se vor încleşta în viitorul mod Constructed. Hi-Rez urmează să selecţioneze două echipe din Europa şi două din SUA după calificările online, acestea urmând să lupte în primăvara lui 2016 pentru titlul Founder’s Tournament şi premii în valoare totală de 100.000$.

Evie_Screenshot_One

Dacă şi voi aveţi de gând să faceţi istorie, trebuie doar să răspundeţi într-un comentariu la următoarea întrebare: ÎN CE JOCURI DIN REVISTĂ APAR CELE TREI PERSONAJE ŞI SPORTIVELE DIN PAGINA DE CUPRINS NIVELUL2? Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi anunţaţi pe data de 28 decembrie.

5 Comments

  1. Andrei Bursuc decembrie 27, 2015
  2. Marcelo-Adrian Iță decembrie 30, 2015
  3. Șeriful Callie ianuarie 3, 2016
  4. Darius ianuarie 9, 2016
  5. Dragos ianuarie 13, 2016

Leave a Reply