Precomandă Acum Primul Număr al Revistei NIVELUL 2!

Click aici pentru abonamente şi precomenzi NIVELUL 2

Revista este expediată prin Poşta Română începând cu data de 24 decembrie. Transportul este gratuit. Termenul de livrare este de cel mult 10 zile de la plasarea comenzii. Apelaţi la secţiunea TERMENI ŞI CONDIŢII pentru informaţii suplimentare. Utilizaţi numai adresa corectă şi numele real!

Ne-am întors. De fapt, dacă ne gândim mai bine, nu am lipsit niciodată. Am fost întotdeauna aproape de voi. Ne-aţi cunoscut şi citit în paginile revistei LEVEL, apoi am continuat împreună drumul în mediul online, unde ne-am remarcat din prima clipă, de la primul articol scris. E simplu: suntem şi vom rămâne singura echipă de profesionişti din presa românească de jocuri.

Aţi revenit mereu pe NIVELUL 2, fiindcă noi v-am dezvăluit zi de zi secretele culturii gameristice, v-am servit cele mai fierbinţi ştiri din industrie şi am judecat la adevărata lor valoare zeci de jocuri — iar voi, cititorii, Niveliştii hardcore, aţi ştiut întotdeauna să-i alegeţi pe cei mai buni dintre cei mai buni. În ultimele zile am sărit atât de sus, încât lumea pare un simplu punct, căci ne-am întors acolo unde am făcut istorie: în paginile unei reviste.

cuprins_new_tease

Un cuprins…ruşinos de bogat.

Reacţia voastră în faţa dezvăluirii primului număr NIVELUL 2 a fost de-a dreptul copleşitoare. Tocmai de aceea am decis să vă recompensăm cu un concurs, pe care nu ar trebui să îl rataţi. Ei bine, acum a sosit în sfârşit momentul să zguduim din temelii ordinea naturală a lucrurilor, fiindcă PUTEŢI PRECOMANDA NUMĂRUL 1 AL REVISTEI NIVELUL2.

Pentru a publica în continuare cele mai tari materiale, redacţia noastră şi-a întărit forţele: vechea gardă formată din Kimo, Marius Ghinea, cioLAN, ncv şi Aidan este completată de echipa hardware LAB501, alături de Cosmin Aioniţă şi Chester, a căror experienţă aduce un plus considerabil de valoare. Revista NIVELUL 2 a păstrat cele mai bune gene LEVEL, dar a evoluat, dezvoltându-şi propria imagine şi un stil modern, independent, dinamic. Fără doar şi poate, am reuşit împreună să aducem pe piaţă un produs premium — cea mai bună revistă autohtonă de gaming.

coperta_small_pic

Nu mai staţi pe gânduri şi alegeţi una dintre cele două opţiuni de abonament sau precomandaţi numărul 1! De ce? Pentru că NIVELUL 2 este tot ce aţi visat să citiţi, ba chiar mai mult.

One Response

  1. Lucian B ianuarie 20, 2016

Leave a Reply