Concurs SMITE: De trei ori Kumbhakarna!

Hi-Rez Studios şi NIVELUL2 te invită să participi la un nou concurs!

Dacă eşti fan al cunoscutului joc SMITE, ai şansa să câştigi unul dintre cele trei coduri ce-ţi permit să joci din perspectiva zeului Kumbhakarna, uriaşul somnoros. Mai mult, vei putea folosi şi skin-ul său alternativ, Rip Van Kumbha.

Pentru a intra în competiţie trebuie să inventezi un nume de zeu şi puterea specială cu care acesta se laudă, iar apoi să ne faci cunoştinţă cu el prin intermediul unui comentariu, în partea de jos a acestei pagini. Cei mai originali zei vor fi premiaţi în cursul zilei de mâine, 8 mai 2014. Mai pe seară. Mult succes!

IMPORTANT: pentru a debloca noul conţinut, va trebui să introduci codul pe care ţi-l vom trimite în secţiunea „redeem voucher” a magazinului din joc.

UPDATE: castigatorii sunt PoetuL, Leo si Silviu Ionescu. Codurile sunt pe drum.

15 Comentarii

 • Iordache Florin spus si PoetuL
  Publicat mai 7, 2014 6:17 pm 0Likes

  Deci, Celi mai original zeu al meu o sa il denumesc Khunumantanarius si el se lauda cu puterea de a da timpul inapoi cu 5 secunde! El este zeul Dac al timpului si pe vremuri el era denumit si Kuku de catre prieteni. Acum 10.000 de ani el a dat nastere unui fenomen ce astazi nici macar cel mai inteligent om de pe pamant nu a reusit sa il descifreze, acel lucru e Limba Romana. Daca ar fi sa joc cu acest magnific zeu in Smite sigur o sa reusesc sa imi pacalesc adversarii cu magiile mele. Pentru ca Kuku nu este un zeu obisnuit, ele este un zeu care nu e zeu, dar se da drept zeu cand se afla in pozitia zeului. Cu astea spuse eu unul l-as alege pe Kuku ca si zeu un Smite in orice ora din zi sau noapte.

  Cu drag, PoetuL.

 • Leo
  Publicat mai 7, 2014 6:27 pm 0Likes

  Zalmuron – Zeitate htonică tracă reprezentat sub formă dublă de urs/lup și are ca „ultimata” detectarea (datorită mirosului dezvoltat) inamicilor ce au sub 95% din viață scăzută și primește armura + viteză de deplasare către o anumită țintă. Celelalte skill-uri oferă camuflaj cand zeul este în „Jungle” , armură, claws și „splash damage” ca passive skill.

 • Silviu Ionescu
  Publicat mai 7, 2014 6:40 pm 0Likes

  In fiecare dimineata ne trezim, ne uitam pe geam si asteptam ca razele Soarelui sa ne incalzeasca. Dar Soarele nu este doar o stea. „El” are propria sa gravitatie. Este Tatal ce leaga stelele galaxiei noastre intre ele. Cand suntem nedreptatiti este un aprig luptator. Ii pedepseste pe cei rai si pe cei vrednici ii transforma la randul lor in stele. El este Tahkdar. Zeul intunericului si al luminii. „Crescatorul” de stele. Super-puterea lui este intunericul si lumina. Poate invalui in intuneric inecacios planete intregi doar prin pocnitul degetelor si poate aprinde spiritul razboinic in aliatii sai. Faceti cunostinta cu Tahkdar Lumina din Intuneric !

 • Aidan
  Publicat mai 7, 2014 7:03 pm 0Likes

  Sigur ca nu particip la concurs, dar tin sa imi aduc aportul: zeitatea mea se numeste A Daya Da Sandunansu Magogi si poate repara acele radiere jumatate maro, jumatate albastre pe care aveam obiceiul sa le stric in scoala.

 • Mircea
  Publicat mai 7, 2014 7:16 pm 0Likes

  Jor’Kennan este un zeu nascut intr-un sat mic din muntii Himalaya ca un om normal,cu numele de Kiens. La varsta de 12 ani si-a ucis cu sange rece familia intr-un moment scurt de nebunie. Cand si-a dat seama ce a facut, si-a mai dat seama de un lucru: acea senzatie nu a mai simtit-o niciodata. A continuat sa ucida doar pentru a simti acel drog in sange. Drogul vietii luate. Zeii, vazandu-i talentul, l-au facut Zeul Mortii, schimbandu-i numele in Jor’Kennan. Poate sa se teleporteze la un kilometru de victime pentru a-i pandi cateva zile, aparand si disparand in fata lor pana acestia cred ca innebunesc. Cand ajung sa nu mai reziste, Jor’Kennan apare si le curma suferinta, spunandu-le „Sper ca ti-a placut aceasta incursiune intr-o lume… atat de diferita…”, in timp ce ii injunghie cu un cutit.
  In Smite ar putea sa aiba speed si putere de teleportare pana in spatele victimelor, care daca nu se misca repede sunt omorate in 1 hit kill.

 • Andulhu
  Publicat mai 7, 2014 7:43 pm 0Likes

  Andulhu… El este un zeu aparte.S-a nascut din cenusa lui Cthulhu care a murit pentru a salva oamenii stiind ca va renaste sub alta forma, aceasta forma fiind Andulhu. Supranumit si Zeul Cenusii, ultimata ii permite sa ia forma Tatalui (adica Cthulhu) pentru 10 secunde. O forma care ii tripleaza puterile. Stie ca intr-o zi va trebui sa moara pentru ca Cthulhu sa poata revenii pe Pamant pentru a pedepsii pe cei care vor raul omenirii. GG WP

 • Eroul Pisica
  Publicat mai 7, 2014 7:54 pm 0Likes

  Reinggous: zeul Lumini și al Întunericului

  Reinggous un zeu care avea două fețe una albă iar cea laltă neagra si doua săbi în mâna dreaptă
  ținea sabia speranței iar în mana sangă sabia morți se zvonea chiar și zeus se temea de el era
  un zeu foarte de temut el putand să dea speranță sau groază oameni și zei se temeau de el find
  că era mai puternic de cât ei toții de acea au hotărât să îl exileze întrun abis nesfârșit el a jurat
  că se va întoarce săi distrugă pe toți nimeni nu a știa nimic despre el până astazi.

  Puterea: Reinggous avea puterea de a aducea la viață morții dea controla demoni și îngeri.

 • Theo
  Publicat mai 7, 2014 8:16 pm 0Likes

  Theo, eroul frigiderului!Cunoscut si sub numele de: Gardianul Suncii Magice, Protectorul Slaninei, Pionierul Dulciurilor, De-drept Detinatorul si Administratorul Cuptorului (cand e plin, lol). Abilitati speciale:
  1.”Vomit”, un range-attack care consta in eliminarea adstratului de hrana (pe cale orala) ce zeul a mancat-o la gustarea de la ora 10 (cam 2 t de mancare, aprox).
  2. „Baloon-feel and shit”, care consta in umflarea caracterului cu MULTI „pixeli” (asa se zice mai nou), abilitate deblocabila dupa consumarea bombelor calorice (item deblocabil cu doar 3,98 $) (Dude this is not EA) pe ecran, lucru ce le ingreuneaza miscarea oricaror altor zei aflati in apropiere (si prin apropiere ma refer la vreo 5-6 km in-game).
  3.”Fart”, tot un range attack care consta in elimin… oh, wtf, you know what that means.
  4. „Burp”, melee special attack care consta in emiterea unor gaze foarte toxice pe cale orala de catre zeu.

  Legenda spune ca zeul Theo s-a nascut gras si ca toata grasimea ce i se adauga se datoreaza unor dereglari nervoase, insa cei apropiati lui stiu adevarul: Pofta si Foamea, doi frati intunecati ce lucreaza mana-in mana si furculita in farfurie pentru ca mancarea sa nu fie niciodata destula in stomacul lui Theo provoaca aceste probleme. Dar poate totul are un ideal mai mare, poate noi doar nu intelegem planul acestor doi frati… cel mai probabil nu vom afla niciodata…

  Aaaanyhow, I got tired of writing this shit, gonna go down to the kitchen and fix me some sandwiches

 • DarkSlow
  Publicat mai 7, 2014 8:21 pm 0Likes

  Asclepios este un premergător al medicinei. Tatăl său l-a dat în grija Centaurului Hiron care i-a împărtășit secretele taumaturgiei cu ajutorul cărora, mai târziu, Asclepios avea să anihileze durerile pacienților săi sau să izbutească regenerarea părților afectate de boală. Puterea lui era de a vindeca instant o persoana cu sufletul divin. El este cunoscut in satul sau ca fiind cel mai mare zeu al medicinei el la un moment dat a reusit sa vindece si mortii Zeus suparat de faptul acesta la ucis fulgerandu-l. Trupul lui Asclepios este si astazi in acel oras se spune ca va ramane acolo pana divinitatea va disparea.

 • Razvan Andrei
  Publicat mai 8, 2014 5:10 am 0Likes

  Khun’Ha,zeul Pamantului.El are puterea de a dezlantui puterea pamantului in luptele impotriva inamicilor.Abilitatile lui sunt:Minge de piatra,Scut de Roca,Lanturile Pamantului,Mormant de Piatra.Khun’Ha este un maestru in stapanirea pamantului.El traia in pace si armonie in regatul sau pana cand a fost atacat de Zeul Intunericului distrugandu-i regatul.Khun’Ha jura ca isi va face dreptate si il va distruge pe Zeul Intunericului,iar regatul lui Khun’Ha va fi ca altadata.

 • Cezar
  Publicat mai 8, 2014 3:42 pm 0Likes

  Patcos este un lamantin.Pasiva e ca miroase a peste. Prima abilitate se ingrasa si ocupa jumate din lane. A doua abilitate incepe sa cante si da silence adversarilor. A treia abilitate se rostogoleste miscand terenul si dand slow adversarilor. Si ultimata, cea mai buna abilitate, da uninstall la jocul adversarilor :D.

 • KiMO
  Publicat mai 8, 2014 7:41 pm 0Likes

  Stop joc! Am decis. Castigatorii sunt PoetuL, Leo si Silviu Ionescu.

 • Leo
  Publicat mai 8, 2014 8:26 pm 0Likes

  Multumesc !

 • Silviu Ionescu
  Publicat mai 8, 2014 9:55 pm 0Likes

  Multumesc ! Cand primim codul ?

 • KiMO
  Publicat mai 9, 2014 10:04 am 0Likes

  Iiiimediat

Adaugă un comentariu