Consola NES Classic Edition revine în magazine pe 29 iunie

Imediat după lansarea ei în noiembrie 2016, Consola NES Classic Edition s-a vândut în 1,5 milioane exemplare, iar fanii jocurilor retro au sărit în sus de bucurie când au auzit de ea. Ieftin și bun. Ceea ce nu au prevăzut este că acum trebuie să te dai de ceasul morții ca să mai găsești una în magazine.

Anul trecut, când Nintendo a anunțat fără nicio explicație că a încetat fabricarea destul de popularei mini-console retro, și-au pus o mulțime de potențiali cumpărători în cap, însă nu cred că asta i-a deranjat în mod special. Dacă a fost o problemă legată de stocuri sau o simplă strategie de marketing, n-o să aflăm niciodată. Cert este că prețurile de pe piața second hand au explodat imediat. Totuși, Nintendo a decis că este o companie care vrea să facă bani în primul rând, iar asta i-a determinat să anunțe că o vor relansa vara aceasta pe piață. Consola de 60 de dolari revine în magazine pe 29 iunie, cu același 30 de jocuri preinstalate, inclusiv Super Mario Bros., Donkey Kong și Pac-Man, iar disponibilitatea ei după lansare nu va mai fi o problemă.

Uite că n-a fost să fie.

Între timp, tot prin puterea zeului Ban, a fost anunțată și o suplimentare a stocurilor pentru Super NES Classic Edition în 2018, consolă care s-a vândut ca pâinea caldă de la lansarea ei în septembrie 2017, Nintendo promițând că producția consolei de 80 de dolari nu va avea parte de același tratament. Nouă nu ne rămâne decât să-i credem pe cuvânt, iar dacă vă gândiți să achiziționați o consolă Super NES Classic Mini, review-ul nostru s-ar putea să vă fie de ajutor.

Oare în România pe când?

4 Comments

  1. goron mai 19, 2018
    • KiMO mai 21, 2018
    • cg1700 mai 21, 2018
  2. KiMO mai 22, 2018

Leave a Reply