XCOM: Enemy Unknown, gratuit pentru cei ce votează în cadrul premiilor Golden Joysticks

După ce Dragon Age: Origins a fost oferit gratuit de către cei de la EA, iată că vine rândul unui alt joc de calibru să aibă aceeași soartă. S-a anunțat de ceva vreme, însă pentru mine a trecut neobservat până acum, așa că m-am gândit să postez aici.

Toți cei care votează în cadrul ediției de anul acesta a premiilor Golden Joystick vor primi gratuit o copie de XCOM: Enemy Unknown pentru Steam. Pentru a vota, accesați acest link, creați-vă un cont și votați. La sfârșit dați submit votes și intrați pe pagina dedicată a celor de la Green Man Gaming, unde introduceți adresa de e-mail a contului cu care ați votat și vă logați în contul de GMG (dacă nu aveți, introduceți un username și o parolă pentru a vă crea unul).

În scurt timp (la mine a durat vreo 10 secunde) veți primi pe mail un key pe care îl activați ca orice alt game key pe contul de Steam.

Ba mai mult, prin intermediul platformei Playfire, dacă jucați cel puțin o oră de XCOM: Enemy Unknown sau dacă completați tutorialul acestuia, veți primi un discount de 80% pentru expansion-ul XCOM: Enemy Within, valabil pe site-ul celor de la GMG. Astfel, prețul acestuia va scădea de la 20 de lire la doar 4 (echivalentul a vreo 22 de lei). Tot ce trebuie să faceți este să vă logați pe site-ul celor de la Playfire cu contul de GMG, iar codul de discount vă va apărea la rubrica My Rewards odată ce ați completat unul dintre cele două obiective enunțate mai sus.

Spor la joacă.

6 Comentarii

 • LauRoman
  Publicat octombrie 14, 2014 8:42 pm 0Likes

  Din pacate am ratat aceasta oferta, dar sunt mare fan GMG. Tin minte ca la o luna sau o luna jumatate dupa lansarea Tomb Raider am nimerit doua reduceri care se suprapuneau, una la toata gama de jocuri Square Enix si una cu cod promotional de reducere de 20% (nu stiu daca publisher-ul sau GMG au vrut asta) si am reusit sa iau Tomb Raider la 13.60 $ (nu euro).

  • Emil Capusan
   Publicat octombrie 14, 2014 9:45 pm 0Likes

   no,awesome!

 • Blinker
  Publicat octombrie 15, 2014 8:12 am 0Likes

  Si eu am ratat oferta 🙁

 • Radu
  Publicat octombrie 15, 2014 2:49 pm 0Likes

  1. cat a durat oferta asta, de au ratat-o asa muti? (myself included)
  2. nu e free, dar pana pe 17 octombrie toata -si vreau sa zic TOATA- colectia tomb raider e redusa cu 80% pe Steam (toate jocurile pentru vreo 16 EUR); ma gandeam ca vreti sa stiti.

 • Valentin Stefan
  Publicat octombrie 15, 2014 6:36 pm 0Likes

  Mai multe detalii găsiți aici.

 • Apac
  Publicat octombrie 18, 2014 6:07 am 0Likes

  Eu l-am luat ieri.

Adaugă un comentariu