The Crew 2 și Far Cry 5 au fost amânate

Far Cry 5 și The Crew 2 au fost amânate, dar nu cu mult. Vestea a fost dată în timpul livestream-ului dedicat lui Beyond Good and Evil 2. Imediat, în cinismul meu specific, am dedus că sincronizarea este un pic cam prea coincidentală, bănuială care mi-a fost confirmată imediat de Rock Paper Shotgun. Mai mult ca sigur, Ubisoft a încercat să îngroape acest anunț în timpul prezentării dedicate unui titlu care a căpătat statut de cult și primește un sequel după 15 ani de absență.

Totuși, nu înțeleg logica acestei decizii. Nu cunosc foarte multă lume care ar boicota Ubisoft pentru o amânare de câteva luni a lui Far Cry 5. Sigur, e un joc popular cu milioane de fani, dar mă îndoiesc că există prea mulți oameni care tânjesc după un nou titlu Far Cry și s-ar lansa într-o tiradă furibundă pe Twitter la vestea că întârzie două luni.

Dar, după cum spuneam, nu aveți mult de așteptat. Far Cry 5 va fi lansat pe 27 martie 2018, în timp ce The Crew 2 în ”prima jumătate a perioadei fiscale 2017-2018”, pentru că asta nu sună deloc vag.

2 Comentarii

 • Laur
  Publicat decembrie 11, 2017 5:00 pm 0Likes

  Referitor la FC5 (parca pe youtube) am auzit o chestie care m-a lasat cam cu gura cascata. Cica ar fi controversat in America (inainte de lansare) fiindca trebuie sa omori tot americani extremisti. Adica nu au avut nimic impotriva sa omoare indigeni de pre vreo insula, de prin Himalaya sau de prin Epoca Bronzului, dar daca ii pui pe americani sa omoare tot americani …. fac ca toti sfintii. E adevarat ca majoritatea personajelor negative din acest joc au corespondent in viata reala, fiindca sunt convins ca de la viata reala si pana la actiunile pe care le intreprind aceste personaje mai este doar o distanta foarte mica.
  A fost aceeasi chestie cu Wolfenstein II, cand extrema dreapta a protestat impotriva jocului fiindca trebuia sa omori americani de extrema dreapta (sau cum le zicem noi – nazisti).

 • SORIN
  Publicat decembrie 12, 2017 2:58 pm 0Likes

  Astept cu nerabdare sa omor toti americanii extremisti, din FC5 🙂 :)))

Adaugă un comentariu