Hai cu mic, cu mare la Acer League of Legends Tournament!

Competiţiile de League of Legends sunt echivalentul modern al bătăilor din curtea şcolii, doar că luptele se desfăşoară în arene virtuale mai sigure şi mai bine controlate. Loviturile cu fentă au fost înlocuite mai nou cu încleştările pe top şi mid, iar Acer League of Legends Tournament este locul unde oricine îşi poate sătura pofta de pentakills.

acer league of legends tournamentEvenimentul marca ACL România, în parteneriat cu Flanco şi ACER, se va desfăşura timp de două zile, va începe în data de 5 decembrie şi va fi finalizat pe 6 decembrie, în cadrul magazinului Flanco din AFI Palace Cotroceni. Dacă nu puteţi ajunge acolo pentru a savura la prima mână momentele în care eroii voştri preferaţi îşi dau duhurile pixelate, trebuie să ştiţi că măcelul MOBA va fi transmis live pe internet.

Şaisprezece echipe de top din România vor participa la eveniment, sistemul de joc fiind unul cu braket single-elimination. Optimile şi Sferturile se vor juca Bo1, Semi-finalele şi Finala Mică vor fi stabilite ulterior dacă se vor desfăşura Bo1 sau Bo3. Prin urmare, Finala Mare va fi una Bo3. Nu lipsesc premiile, oferite de parteneri: locul 1 pleacă acasă cu câte un pachet 9600 RP + Triumphant Ryze pentru fiecare jucător şi cinci telefoane Acer CloudMobile S500.

Acer League of Legends Tournament începe pe 5 decembrie 2015 la ora 11:00 şi se încheie pe 6 decembrie la ora 22:00. Intrarea este liberă.

1 Comentariu

Adaugă un comentariu