BLIZZCON 2017

Ajuns la a 11-a ediție, Blizzcon-ul se află într-o ligă a sa proprie și personală. Pentru cei care nu știu, biletele pentru Blizzcon se evaporă pur și simplu în 24 de ore de la apariție, lăsând mulțimile să se încaiere mai apoi pe achizițiile “second hand”, unde prețurile intră în spirală ascendentă, până devin ridicol de scumpe, în ultimă instanță fiind achiziționate și ele.

“De vină” sunt, fără îndoială, cei de la Blizzard, care și-a făcut un renume nu numai prin jocurile lor, ci și prin atitudinea profesionistă față de gamerii și vizitatorii pe care îi așteaptă în fiecare an. Centrul de Convenții Anaheim este arhiplin, „scaune libere” este un concept care nu mai există de câțiva ani. Game designeri, artiști grafici specializați pe diferite elemente, lideri de proiect, producători și directori sunt toți prezenți la panouri dedicate titlurilor, în direct dialog cu publicul la sesiuni de Q&A. Până și pentru o persoană care nu a ajuns încă acolo, profitând însă an de an de biletul virtual, atmosfera de la Blizzcon este cu adevărat incendiară – hype-ul este dement, iar fanii înrăiți pierd orele urmărind tot ce pot pe micul ecran.

Cosplay pe bune. (Photo credit: Gaming Illustrated)

În fiecare an, Blizzard păstrează anunțuri exclusive, evenimente și concerte live. Anul ăsta, MUSE a binecuvântat scena din California, bubuind pereții la final de eveniment. Produse exclusive și zone de testing cu conținut nou, precum și nelipsitele concursuri de talent și cosplay fac din Blizzcon ceva cu adevărat unic în lumea gaming-ului. Despre ediția 2017, se poate spune că nu a dezamăgit decât la capitolul Diablo III (și poate pe câțiva visători care au mers un pic prea departe cu expectativele de la următorul expansion WoW), unde pur și simplu nu au avut mai nimic de anunțat. Era de altfel evident, încă din prima iterație a programului, că nu vom afla mare lucru despre jocul încornorat. Însă știrile nu au contenit să lovească în comunitatea utilizatoare de battle.net pe mai toate celelalte fronturi.

2 Comentarii

 • NiRaSt
  Publicat noiembrie 8, 2017 7:24 pm 0Likes

  de ce nu ati mentionat short-ul pentru reinhart? da, nu aduce, nimic now dpdv al gameplay-ului, dar e un filmulet foarete bun pentru personajul meu favorit din joc (si ma face sa-mi doresc si mai mult un overwatch animated series.)

  • KiMO
   Publicat noiembrie 10, 2017 6:44 pm 0Likes

   mai mult chiar decat un Overwatch 2 🙂

Adaugă un comentariu