Curs public de Game Design: Pregătiţi ghiozdănelul!

Industria jocurilor video a devenit o maşinărie titanică, aparent de neoprit. Cu toate acestea, sub faţada de un dollar-green strălucitor se ascund multe probleme, pe care doar o generaţie proaspătă de game designeri le mai poate remedia. În sprijinul doritorilor vine primul curs public de Game Design, organizat de Games Arena şi The Hack. Cursul este susţinut de Pascal Luban, game designer ce a participat la dezvoltarea unor titluri grele precum Battlefield şi Splinter Cell.  Atenţie însă, fiindcă locurile sunt limitate şi doar primii zece înscrişi vor beneficia de un discount!

stire_pascal_luban_image_01
Pregătiţi ghiozdănelul, fiindcă e mult de muncă.

Veţi găsi formularul de înscriere urmărind acest link.

4 Comentarii

 • Theo
  Publicat aprilie 29, 2014 5:14 pm 0Likes

  250 euros with discount, 290 normal price. Yeah, I’m definitely going.

  • Aidan
   Publicat aprilie 29, 2014 5:22 pm 0Likes

   Eu cred ca isi merita fiecare banut un astfel de curs, daca vrei sa participi la procesul de dezvoltare. Cine stie cand iti va prinde bine?

  • Theo
   Publicat aprilie 29, 2014 6:15 pm 0Likes

   Vorbiti cu un adolescent aici :)) , nu zic ca nu ar prinde bine sau ca nu se merita, mai ales cu planurile de viitor ale mele, dar cu banii aia (daca i-as avea =)) ) mi-as upgrada sistemu for sure.

 • Lara
  Publicat aprilie 30, 2014 12:07 pm 0Likes

  DIn pacate. sunt de acord ca acest curs e prea scump, prohibitiv pentru multe persoane care ar putea fi interesate (elevi, studenti, mai ales). In alte tari astfel de cursuri sunt deseori gratuite.

  Dar exista o gramada de resurse gratuite pe net. Pentru design, iata una dintre cele mai bune: http://www.designersnotebook.com/Design_Resources/No_Twinkie_Database/no_twinkie_database.htm

Adaugă un comentariu