Ubisoft te pedepseşte dacă trişezi

Ubisoft te pedepseşte dacă trişezi, cel puţin când vine vorba de The Division. Săptămâna trecută, faimosul joc a primit un update pe măsură, update care, printre multe altele, a introdus şi prima incursiune, Falcon Lost. După cum am menţionat şi într-un articol anterior, misiunea se vrea a fi dificilă, punând accentul pe buna organizare strategică a jucătorilor pentru a fi completată cu succes.

Cum nimic nu este perfect, imediat au apărut şi bug-uri, cel mai grav fiind cel din cadrul acestei incursiuni. Loot-ul din Falcon Lost este destinat jucătorilor doar o singură dată pe săptămână (proces cunoscut sub numele de „time-gated drops”) însă foarte mulţi dintre jucători au descoperit cum să păcălească această barieră.

Folosind abilitatea portabilă de cover a jocului, se poate aluneca prin interiorul unui perete, sărindu-se peste majoritatea boss-ilor, păcălind astfel jocul în ceea ce priveşte revendicarea loot-ului. Se repetă „strategia” la nesfârşit şi…întelegeţi voi.

Ubisoft te pedepseşte dacă trişezi

După ce forumurile oficiale au fost luate cu asalt de către comunitate, Ubisoft a răspuns cu următorul mesaj: „Lucrăm în a elimina acest bug. Evident, această situaţie este împotriva Codului de Conduită, echipa analizând posibile pedepse pentru cei ce au profitat de acest lucru. Dacă doriţi, puteţi revedea Codul nostru de Conduită la adresa http://forums.ubi.com/showthread.php/1406653-Code-of-Conduct-Forums .”

Din câte se observă, nu au folosit cuvântul „ban” atunci când s-a adus vorba de pedepse, însă vom vedea pe viitor care va fi concluzia. O suspendare temporară a accesului este probabil cea mai probabilă variantă.

1 Comentariu

  • Blahu
    Publicat aprilie 20, 2016 4:42 am 0Likes

    Mai joaca careva single playerul asta?

Adaugă un comentariu