Cutia de precomandă Overwatch disponibilă în magazine

Cutia de precomandă Overwatch disponibilă în magazine începând de astăzi pentru doar 34.99 RON! Aceasta este prezentă exclusiv în reţeaua magazinelor Altex şi Media Galaxy, în număr limitat şi vă aduce pe lânga precomanda în sine, un poster şi informaţiile necesare pentru accesul în beta-ul ce va urma în zilele de 3-4 Mai.

Posterul exclusiv detaliază cei 21 de eroi disponibili în joc iar fluturaşul printat, după cum am specificat mai sus, oferă informaţiile necesare pentru obţinerea codurilor de beta. Mai mult de atât! Păstraţi bonul fiscal iar preţul precomenzii va fi scăzut din preţul final al produsului, în ziua lansării, 24 Mai.

Cutia de precomandă Overwatch disponibilă în magazine

Overwatch va putea fi achiziţionat în două ediţii, Origins şi Collector’s, cea dintâi disponibilă pentru PC la preţul de 199.9 RON şi pentru PS4 respectiv XONE la preţul de 249.9 RON. Ediţia de colecţie va veni în număr limitat, cu diferite bonusuri fizice, la un preţ de 599.9 RON pe toate platformele.

Aşa că, oameni buni, este timpul să o alegem pe Tracer (ştim noi de ce :P) şi să ne pregătim pentru multe runde de distracţie alături de actuali dar şi viitori prieteni!

 

Adaugă un comentariu