Deblocarea conținutului Star Wars: Battlefront II durează 4.500 de ore, sau 2100 $, conform estimărilor unui jucător

Pentru că sunt și eu om ca toată lumea, mi-am vârât imparțialitatea și profesionalismul în sertar și am urmărit cu un interes morbid catastrofa PRistică a EA Games, care la această oră se bucură de nefericita distincție de a fi autorii celui mai dezaprobat comment din istoria Redditului. M-am amuzat copios până când un jucător a prezentat problema în cifre.

Pe scurt, pentru a debloca tot conținutul pe care Battlefront 2 îl oferă trebuie să-ți dedici 4.500 de ore din viață sau, dacă ești Bill Gates, să plătești 2100 $. Aici vorbim doar despre conținutul jocului de bază.

Conform acestui articol detaliat, calculele pornesc de la premisa că deții toate Stars Cards la nivelul 3. Cărțile pe care le primești deschizând cutii sunt de level 1 în 55 % din cazuri, level 2 în 40% și level 3 în 5 % din cazuri. Pentru cărți duplicate de level 1 primești 200 de credite, 400 de credite pentru level 2 și 600 în cazul celor de level 3.  În medie, o cutie îți va oferi 2 Stars Cards și 50 de materiale de crafting. Ținând cont că sunt 68 de Stars Cards (17 per fiecare clasă), pentru a le upgrada în totalitate îți vor trebui în jur de 32,640 de materiale de crafting. În termeni mai umani, va trebui să deschizi 653 de loot crates. 653.

Când vine vorba de cristale, cifrele sunt și mai absurde. Haideți să presupunem că vreți să deblocați absolut tot. Sper că vă plac cutiile, pentru că va trebui să deschideți 3.111, care costă 248.880 de cristale. Cum pachetele de cristale costă 100 $ fiecare, în total vă va costa 2.100 $.

O să mă opresc pentru că mi-am distrus creierul cu cifrele astea. Dacă vreți o prezentare mai detaliată a acestei probleme, nu ezitați să consultați linkul de deasupra.

 

4 Comentarii

 • Alex G
  Publicat noiembrie 16, 2017 7:44 pm 0Likes

  EA si Microsoft cam o sa strice industria asta. Asta ca asta dar ai vazut noul NFS? Primesti carti cu care iti faci upgrade-uri pe masina. Carti care desigur se si cumpara.

 • ComyGaming
  Publicat noiembrie 17, 2017 11:56 am 0Likes

  EA a suspendat de aseara toate microtranzactiile in Battlefront 2

 • Sol
  Publicat noiembrie 18, 2017 8:40 pm 0Likes

  Alex, traiesti in trecut. Microsoft sunt foarte consumer friendly in ultima vreme. Probabil manati de faptul ca sunt underdog pe generatia asta de console, dar conteaza finalitatea.

  Ca sa iti dau niste exemple:
  Play Anywhere – cumperi jocul o data si il ai atat pe Xbox, cat si pe PC
  Backwards Compatibility – poti juca pe Xbox One jocurile de Xbox 360 pe care le ai deja (fizic sau digital).
  Xbox Game Pass – Abonament lunar care iti da access nelimitat la peste 100 de jocuri, iar lista continua sa creasca. (similar cu Origin access, care apropo, pe Xbox exista dar pe PS nu)
  Initialtiva Cross Play – conectarea sistemelor multiplayer intre diferite platforme (Xbox – PC – Nintendo). Sony refuza cu incapatanare sa participe.

  • Dor
   Publicat noiembrie 20, 2017 7:38 pm 0Likes

   Sol, trăiești în trecut ;). PC nu mai e de mult Personal Computer. Oamenii evoluează, își schimbă prioritățile, la fel și firmele în goana lor după bani.

Adaugă un comentariu