STAREA REVISTEI NIVELUL2, DECEMBRIE 2017 – DE ACUM ȘI DIGITAL

De-a bușilea sau la pas, NIVELUL2 se dă de-a dura mai departe…

Decembrie este luna aia de concediu departe de casă, de unde și „puzderia” de articole din site, dar asta nu înseamnă că nu facem pași (mai mici sau mai mari) către ceea ce unii ar numi normalitate. Și pentru că am promis să revenim cu noi informații pe măsură ce adunăm bucățelele, astăzi avem pentru voi un nou update.

În septembrie anunțam revenirea N2 la viață, un prim pas către atingerea, în cele din urmă, a obiectivului nostru principal – din nou revista. Între timp, după cum mulți dintre voi ați aflat deja, familia NIVELUL2 a primit o lovitură pentru care nu eram deloc pregătiți. Îndrăgitul nostru camarad de arme, Flavius, a plecat prea repede dintre noi, răpus de o cruntă boală cu care s-a luptat până în ultima clipă. Lesne de înțeles, am trecut printr-o perioadă în care ne-am cam pierdut elanul. Flavius a lăsat un gol imens mai ales în sufletele noastre, însă nu ar fi vrut să ne oprim. Drept pentru care, în limita resurselor pe care le avem la dispoziție, continuăm să repunem cărămidă peste cărămidă.

Revista NIVELUL2, acum și în variantă digitală

Începând de astăzi, puteți achiziționa revista și în format digital, la un preț mai mic decât cel al variantei tipărite. Versiunea digitală nu include ocazionalele bonusuri cu care vine cea tipărită, dar aveți acces instantaneu la lectura mai altfel cu care v-am obișnuit deja. Dacă nu ați avut până acum ocazia, e și cel mai rapid mod pentru a vă convinge de asta. Mai mult, fanii noștri de peste hotare au astfel acces mai facil la revista noastră.

De menționat că în cazul variantei tipărite sunteți redirecționați către partenerii noștri de încredere cu cele mai mari stocuri, în funcție de ediție.

Revista poate fi achiziționată doar online deocamdată, SuperErou fiind singurul partener actual care dispune și de o locație fizică în București.

Nu în ultimul rând, vă sfătuim să citiți cu atenție informațiile din pagina „magazinului” nostru, pentru a alege cea mai bună metodă de achiziție a uneia sau mai multor ediții din arhiva NIVELUL2, în formatul preferat.

Ce urmează?

După soluțiile de moment de mai sus, ce se referă la achiziția unei reviste din arhiva NIVELUL2, următoarele etape, până la lansarea unui nou număr, sunt următoarele:

 1. rezolvarea tuturor situațiilor ce țin de relația cu administrația financiară și diverși parteneri;
 2. repararea bazei de date cu abonații existenți și găsirea unei soluții tehnice care să nu mai permită deteriorarea acesteia. Ținta următoare va fi să trimitem revista cu NR. 7 la cei care ea nu a ajuns încă. Între timp, le vom oferi accesul la varianta digitală a ediției în cauză;
 3. stabilirea unor parteneriate care să permită funcționarea normală a redacției și lansarea la timp, lunar, a viitoarelor ediții. Idei avem și sperăm să le concretizăm în cel mai scurt timp posibil;

Acestea fiind spuse, dacă există printre voi oameni cu idei, suntem deschiși la propuneri, sfaturi. În acest sens, ne puteți scrie pe contul nostru de Facebook sau pe e-mail, la [email protected]

Sărbători Fericite! Ne revedem în ianuarie cu un nou update! Poate chiar ăla care…

 

8 Comments

 1. Bogdan Radu decembrie 23, 2017
 2. ComyGaming decembrie 24, 2017
  • KiMO decembrie 24, 2017
 3. mahri726 decembrie 24, 2017
 4. Abonatul decembrie 26, 2017
 5. Adi decembrie 27, 2017
 6. haicurevista decembrie 28, 2017
 7. Sol ianuarie 5, 2018

Leave a Reply