DEUS EX MANKIND DIVIDED POATE FI ÎNCERCAT GRATUIT PÂNĂ MÂINE

Și eu care acum un an și ceva dădeam 190 de lei pe joc la lansare… Nu pot să zic neapărat că i-am regretat, Deus Ex: Mankind Divided mi-a plăcut mult și m-a ținut lipit de monitor 3 zile până l-am terminat, dar cumva la final am fost lăsat cu un gust amar. Ori au tăiat prea mult din el, doar ca să mai apară o continuare, ori n-au fost în stare, ori… nu știu, dar o bună parte din poveste mi s-a părut că lipsește și a lăsat mult prea multe întrebări fără răspuns.

Dar asta nu îl face un joc prost – gameplay-ul e demențial, Praga e realizată impecabil, iar de asta puteți să vă convingeți și voi dacă vă grăbiți pe Steam chiar acum – mai aveți la dispoziție o zi și 7 ore de jucat gratuit, iar dacă vă place și vă convinge, ceea ce probabil se va întâmpla, îl puteți cumpăra pentru doar 12,5 EUR – adică o reducere de 75%.

Nu-i rău deloc. Față de 190 de lei… eh, aia e, e Deus Ex, e printre seriile mele de suflet, nu pot să mă abțin și să nu-l iau în ziua lansării.

Hai, fuguța și luați-l pe Adam Jensen acasă!

2 Comentarii

 • Dor
  Publicat octombrie 25, 2017 9:49 pm 0Likes

  Salve!
  Și Jensen’s stories merita jucate.
  După ce trece nebuneala perioadei, poate îl incerc pe nivelul de greutate maxim.
  Human revolution l-am revizitat recent, era la reducere 😉
  MD are un gameplay îmbunătățit, dar povestea parcă e mai intrigantă in HM.

 • dante-sama
  Publicat octombrie 31, 2017 7:57 pm 0Likes

  Si eu am terminat story-ul original. Voi lua si DLC-urile cand vor fi la un pret mai rezonabil. Adica, come on, ar fi trebuit sa fie in pachetul initial, nu vandut pe bucati 😀

Adaugă un comentariu