Din demo în joc full

Ubisoft oferă începând cu data de 22 Iulie, prin intermediul Uplay, un demo pentru cea mai nouă intrare în seria Trials, Trials of the Blood Dragon. Şi da, are legătură cu celebrul expansion al Far Cry 3. Însă, cei care reuşesc a termina acest demo în 15 încercări sau mai puţin, vor avea posibilitatea de a-l transforma într-o ediţie completă!

Aceasta din urmă conţine 30 de misiuni în aproximativ 7 lumi diferite, misiuni ce vor putea fi completate cu ajutorul unor vehicule şi arme ce modelează gravitaţia după bunul lor plac. Motociclete, biciclete, jetpack-uri, plasma rifles, grapling hooks şi multe altele vă vor ajuta să încheiaţi cu brio fiecare provocare pusă de către producători în faţa voastră.

Mai mult de atât, aveţi posibilitatea de a participa în cadrul online leaderboards, pentru a fi siguri că toate topurile sunt deţinute de voi, iar pe parcursul experienţei campaniei single player, puteţi debloca chiar şi întreaga coloană sonoră, compusă de Power Glove!

 

8 Comentarii

 • doru
  Publicat iulie 7, 2016 1:37 pm 0Likes

  Unde? Cum? Nu gasesc nimic pe site-ul lor, nici macar demo-ul 🙁

  • Taar
   Publicat iulie 7, 2016 3:25 pm 0Likes

   Salut! Ai ratat chiar prima propozitie a articolului. „Oferta” va incepe odata cu data de 22 Iulie (in doua saptamani), si vei putea descarca demo-ul prin intermediul Uplay, site-ul lor nu are nicio legatura. Mult succes! 🙂

  • doru
   Publicat iulie 7, 2016 4:31 pm 0Likes

   Salut! Multumesc! Doream sa citesc mai multe despre conversia din demo in joc full, eu neavand uplay… nu doresc sa-l instalez doar pentru asta.

  • Taar
   Publicat iulie 7, 2016 4:42 pm 0Likes

   Din pacate, cel mai probabil, vei fi nevoit sa il instalezi. Nu stiu cum va functiona conversia, insa jocul are doar varianta digitala din cate imi aduc aminte, iar Ubisoft nu isi distribuie jocurile prin alte platforme gen Steam. Nici mie nu imi convine sa am cate un program de genul pentru fiecare producator insa stii cum e, banul vorbeste!

   @Bogdan Desigur, in ultimele doua saptamani ale lunii il vor anunta, nu stiu o data mai exacta de atat. Insa cum aflu, cum vei avea articol!

 • Bogdan
  Publicat iulie 7, 2016 4:00 pm 0Likes

  Salut Taar ! Sa ne anunti cand Ubisoft Club ofera cel de al doilea joc free.Thanks !

 • Bogdan
  Publicat iulie 7, 2016 10:40 pm 0Likes

  Multumesc inca odata Taar,si vreau sa adaug legat de Ubisoft ca eu am Farcry 3 si 4 cumparate de pe Steam.Oricum nu vad o problema legata de demo-ul asta si Uplay,eu folosesc si Steam,GOG,BattleNet,Origin, asa ca @Doru poti sa instalezi Uplay linistit !

  • Taar
   Publicat iulie 7, 2016 10:57 pm 0Likes

   AH! Ai dreptate. I-am confundat cu cei de la Microsoft. Ubi vinde si pe Steam. My bad! Shame…shame…

  • doru
   Publicat iulie 8, 2016 12:06 pm 0Likes

   Vroiam doar sa stiu mai multe despre aceasta stire, cum se procedeaza, ce conditii sunt, etc. fara a instala uplay pentru a citi acele detalii…

Adaugă un comentariu