DLC gratuit pentru Umbrella Corps în această săptămână

Suntem anunţaţi fix aici, că începând de Joi, Umbrella Corps va primi primul său DLC gratuit, ce va adăuga drept hartă, celebrul conac Spencer (Spencer Mansion).

„Atenţie toţi mercenarii veterani ce se întrec pentru poziţiile de top online în cadrul Umbrella Corps: o nouă zonă de luptă infestată de zombii, se poate zări la orizont. Jucătorii se vor putea întoarce în celebrul conac Spencer din originalul Resident Evil, pentru a lua parte în lupte rapide 3v3, prin intermediul unui DLC gratuit ce va fi lansat săptămâna aceasta.

Deşi celebrul conac a fost făcut cenuşă la sfârşitul jocului original, acest DLC nostalgic va permite jucătorilor să experimenteze camerele şi coridoarele ornate, încă odată. Foloseşte-ţi amintirile legate de planul de construcţie al conacului pentru a crea ambuscade asupra inamicilor cu ajutorul unei letale noi arme de tip topor, a Brainer-ului. Ascunde-te după celebra statuie de la parterul casei, care odată a fost locul de obţinere a hărţii zonei, sau luptă pentru propria ta viaţă în părăsita sală de mese din aripa de vest a clădirii. Desigur, vei dori să fii atent nu numai la jucătorii inamici, ci şi la cercetătorii Umbrella, ce acum hoinăresc drept zombii, pe întreaga hartă.”

 

Adaugă un comentariu