DOOM se pregătește pentru Open Beta

DOOM se pregătește pentru Open Beta, mai exact în zilele de 15-17 Aprilie. Producătorii țin să ne reamintească de faptul că nu vom avea nevoie de niciun cod special pentru a participa, alături de câteva detalii despre viitorul jocului după ce acesta se va lansa pe 13 Mai.

SnapMap va avea o prioritate în ceea ce privește conținut adițional, acesta primind după lansare noi module de hărți, funcționalitate și facilități adiționale, îmbunătățiri ale A.I.-ului, îmbunătățiri pentru uneltele de editare și multe altele. SnapMap este o componentă a jocului ce vă permite cu o rapiditate și eficiență unicată, crearea și împărțirea de conținut nou, realizat de către comunitate. Multiplayer-ul va primi și el pe viitor noi moduri de joc iar DLC-urile vor veni în număr de trei, pentru 14.99 EURO fiecare sau 39.99 EURO pentru colecția completă, prin intermediul unui Season Pass.

Primul DLC va fi disponibil din această vară și va oferi jucătorilor trei noi hărți, o armă, un demon jucabil, un nou set de armură, o nouă piesă de echipament, noi module de hacking, noi culori si modele customizabile. Ca de obicei, pentru detaliile complete, vă pun la dispoziție acest link. Fight like hell!

 

One Response

  1. Daniel aprilie 8, 2016

Leave a Reply