Dota 2 – The International – 10 milioane!

Cea mai mare competiție esport a anului va începe pe 18 iulie în sala polivalentă KeyArena din Seattle. Fondul de premiere a depășit acum câteva minute 10 milioane de dolari, echipa câștigătoare urmând să plece acasă, dacă Valve va împărți premiile într-un mod similar cu cele ale anului trecut, cu mai bine de 5 milioane. Acest premiu propulsează The International în clubul select al celor mai mari competiții de pe glob. Câștigătorii Wimbledon-ului, de exemplu, turneu în plină desfășurare (Hai Simona!), primind fiecare aproximativ 3 milioane de dolari.

Între 8 și 14 iulie, aveți aici întregul desfășurător, cele mai bune 19 echipe ale momentului se vor înfrunta în calificările (finale ale) marelui turneu de 8. Toate meciurile vor fi transmise live pe twitch.tv. Nu avem un link direct, dar nu cred că veți avea probleme în a găsi stream-ul oficial. Sortați după Dota 2 și căutați-l pe cel mai vizionat. Anul trecut finala a fost urmărită de mai bine de un milion de teleinterspectatori. Mă întreb care va fi cota de vizionare de această dată.

Bonus, câteva din cele mai bune momente ale finalei anului trecut, acompaniate de cel mai bun comentariu posibil. Ce păcat că nu înțeleg coreeană… aș alege acest stream audio de fiecare dată.
 

Adaugă un comentariu