Dragon Age: Inquisition va avea un mod multiplayer

BioWare a confirmat faptul că RPG-ul ce urmează a fi lansat spre sfârșitul anului va beneficia de un mod multiplayer de tip co-op, de până la 4 jucători. Modul va fi similar pe alocuri cu cel din Mass Effect 3, cei de la BioWare ținând să accentueze acel „pe alocuri”.

Co-op-ul va fi alcătuit dintr-o serie de trei campanii, toate disponibile odată cu lansarea jocului. Campaniile vor fi plasate pe un nivel mai întins, compus dintr-o serie de secțiuni mai mici, generate aleator, pentru a crea o experiență unică de fiecare dată când îl vom juca. Atunci când vei completa o misiune în multiplayer, vei colecta o anumită cantitate de gold, pe care îl vei putea da la schimb pe diverse cufere din care vor cădea tot felul de minunății precum rețete, armuri și alte chichițe. Modul va număra 12 eroi la data de lansare. Ele vor fi împărție egal între cele trei clase (warrior, rogue și mage) .

Producătorul Scylla Costa, a declarat că jocul va beneficia de o grămadă de DLC-uri ce vor include eroi noi, precum și noi niveluri. Însă tot el a ținut să ne liniștească, spunând că niciunele nu vor necesita o cheltuială în plus și că toate vor fi gratuite.

Totuși, dacă n-aveți chef de grinding și nu aveți ce face cu banii, veți putea cumpăra moneda premium, denumită Platinum. Aceasta va fi folosită la deblocarea acelorași obiecte ca și moneda in-game propriu-zisă, promisiunea fiind aceea că nu vor exista echipamente deblocabile exclusiv cu bani reali.

Dragon Age: Inquisition va fi lansat pe 18 noiembrie pentru PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 și PlayStation 4.

3 Comments

  1. LauRoman august 27, 2014
  2. Bogdan R. august 29, 2014
  3. Vira august 29, 2014

Leave a Reply