Dying Light are dată de lansare

Lansarea jocului celor de la Techland vine mai repede decât ne-am fi așteptat. Dezvoltatorii au anunțat printr-o postare pe TwitterDying Light va fi disponibil din data de 27 ianuarie (mă întreb cine îl va cumpăra pentru PC la lansare, având în vedere că atunci se lansează și GTA V).

Jocul trebuia să apară cândva la sfârșitul acestui an, însă cei de la Techland au anunțat în primăvară că mai au nevoie de timp și că jocul va fi lansat cândva prin februarie. Ei bine, se pare că lucrurile au mers mai bine decât se preconizase inițial, astfel încât Dying Light va fi lansat ceva mai devreme,

Platformele pe care vor poposi zombilicii sunt: PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 și Xbox One.

8 Comentarii

 • Radu
  Publicat septembrie 15, 2014 2:14 pm 0Likes

  am I the only one who thinks GTA V is overhyped?

  • Aidan
   Publicat septembrie 15, 2014 5:04 pm 0Likes

   Nu stiu cum sa-ti raspund… L-ai jucat? Nu as zice ca este overhyped daca ti-a placut. In caz contrar, da, se insista prea mult asupra unui joc ce trebuia sa existe in varianta PC/PS4/Xbone din ziua 0.

  • Radu
   Publicat septembrie 15, 2014 7:29 pm 0Likes

   nu l-am jucat inca si nici nu planuiesc sa o fac in viitorul apropiat, poate doar daca prind o reducere buna pe steam (dupa ce apare apare).

 • Bogdan S.
  Publicat septembrie 15, 2014 5:41 pm 0Likes

  Eu sper ca va face profituri bune jocul, avand in vedere ca aduce ceva nou in randul jocurilor first person, acel parkour si libertatea mai mare de miscare. Ce-i drept, data lansarii e cam rau aleasa avand in vedere popularitatea lui GTA V. Un joc excelent GTA, de-aia ii va fi greu. Dar sunt sigur ca adevaratii gameri vor face sacrificiul de a le cumpara pe ambele.

  • Aidan
   Publicat septembrie 15, 2014 6:03 pm 0Likes

   Yup. Eu sunt de acord cu tine, mai ales ca am avut ocazia sa joc Dying Light alaturi de Kimo, la gamescom-ul din 2013. Ne-a placut foarte mult.

  • Radu
   Publicat septembrie 15, 2014 7:30 pm 0Likes

   nu prea sunt cu jocurile horror, dar s-ar putea sa fac o exceptie aici.

 • CIP
  Publicat septembrie 19, 2014 9:36 am 0Likes

  Numiţi-mă ciudat, dar oricând aş cumpăra Dying Light în defavoarea GTA, pe care da l-am cumpărat şi jucat încă de la lansare, şi da Radu are dreptate…overhyped!

  • Bizgu Razvan-Petrut
   Publicat octombrie 8, 2014 4:56 pm 0Likes

   CIP, frate that makes two of us, nici eu nu as alege GTA 5 in defavoarea lui Dying Light

Adaugă un comentariu