Alpha testing pentru LawBreakers

Viitorul FPS din partea studioului lui Cliff Bleszinski, Boss Key Studios, acceptă înscrierile voastre pentru un alpha testing public. Deşi o dată exactă pentru începutul acestui eveniment nu a fost dată publicului, înscrierile se pot face începând de astăzi.

În LawBreakers gravitaţia este în acelaşi timp cel mai bun prieten al tău dar şi cel mai mare duşman. Legile fizicii nu se aplică acestui principiu rezultatul fiind o luptă intensă, în continuă schimbare, într-o arenă scăldată de sânge. În viitor, o Americă futuristică a fost reconstruită, jucătorii având posibilitatea de a alege crimele pentru nobleţe de partea „Law” sau doar de dragul sângelui, de partea „Breaker”.

Toate acestea ca parte a unui conflict devastator ce se desfăşoară în locaţii precum Marele Canion, un Mount Rushmore ce abia mai poate fi recunoscut sau chiar în mijlocul oceanului pe lângă coasta din Santa Monica! Pentru delectarea ochilor aveţi următorul trailer dar şi pagina oficială a jocului, în cazul în care doriţi mai multe detalii.

 

 

1 Comentariu

  • BabyFace
    Publicat aprilie 22, 2016 5:09 pm 0Likes

    Traileru asta parca e o combinatie de un Action Movie de prin ’90 unu din cele cu Arnold sau Chuck Norris (one man army kind) cu Michael Bay extrem si all over the place… they got my attention now ^^

Adaugă un comentariu