E3 2018: Nintendo Direct Press Conference Recap & Trailers


SUPER SMASH BROS. ULTIMATE

Iar acum, piesa de rezistență a conferinței Nintendo Direct!

Prezentarea dedicată jocului Super Smash Bros. Ultimate a conținut o tonă de informații proaspete. În primul rând, vine cu toate personajele care au apărut vreodată în jocurile din seria Smash. Snake, Wolf, tânărul Link, Cloud, sunt toți acolo.

Ridley intră în luptă pentru prima dată, deși fanii l-au cerut în nenumărate rânduri în jocurile anterioare. Un alt personaj nou pentru serie este Daisy, care se alătură distribuției sub forma unui luptător „echo” pentru Peach, unde termenul „echo” este atribuit unui luptător al cărui set de mișcări este bazat pe ale altora. Pe scurt, clonă.

Super Smash Bros. Ultimate vine, de asemenea, și cu noi stagii precum Moray Towers (Splatoon) și Great Plateau Tower (The Legend of Zelda: Breath of the Wild). În plus, toate stagiile vor putea lua forme Battlefield și Omega.

O mulțime de mecanici de joc au suferit modificări, iar modul Smash pentru 8 jucători revine din iterația pentru Wii U. În cazul luptelor 1v1, daunele provocate de atacuri sunt mai mari, pentru a permite derularea mai rapidă a evenimentelor. Manevrele de evitare în aer au crescut în mobilitate, însă utilizate în exces te fac mai vulnerabil la atacuri. Combinația de butoane A + B este din nou disponibilă în cazul atacurilor de tip Smash, iar apăsarea butoanelor A + Jump în același timp rezultă oricând într-un atac aerian. Ca o paranteză, controller-ele GameCube sunt compatibile cu Super Smash Bros. Ultimate!

Nu în ultimul rând, loviturile de tip Final Smash au fost și ele îmbunătățite. Sunt mai rapide, pentru a menține acțiunea la cote înalte, iar cele specifice luptătorilor Zero Suit Samus, Bowser, Falco, Sonic, Pac-Man, Little Mac, Link, Zelda, Pit și Wario sunt puternic modificate sau diferă complet de cele din Smash-urile anterioare.

Anumite personaje au suferit mai multe modificări. De exemplu, Mario îl are acum pe Cappy inclus în repertoriul său de mișcări. Bombele lui Link vin din Breath of the Wild, ceea ce înseamnă că pot fi detonate prin comandă de la distanță. Kirby se poate transforma în diverse obiecte în timpul atacurilor de tip Stone, inclusiv într-un cufăr cu comori din Breath of the Wild. Samus își poate încărca raza în aer. Poate anula încărcarea, dar rămâne vulnerabilă la atac.

Per ansamblu, schimbările sunt foarte multe, iar distribuția de zile mari face, mai mult ca sigur, din Super Smash Bros. Ultimate cel mai așteptat joc Nintendo al anului.

7 decembrie 2018, Nintendo Switch.


NINDIE

Așa-zisele Nindie sunt, după cum probabil v-ați dat seama, jocuri realizate de studiouri independente pentru consola Nintendo Switch. În cadrul conferinței Nintendo Direct de la E3 2018 au fost prezentate trei astfel de titluri: Overcooked 2, Killer Queen Black și Hollow Knight. Cel din urmă a fost deja lansat.

În continuare, aveți trailer-ele cu care nindie-urile enumerate mai sus au defilat.


NINTENDO DIRECT – ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ

Alte anunțuri, prin care cei de la Nintendo au încercat mai ales să sublinieze puterea și portabilitatea consolei Nintendo Switch, au inclus jocurile Pokemon Lets Go Pikachu! și Eevee! Despre acestea, precum și mai multe informații despre titlurile prezentate pe scurt mai sus, puteți afla mai multe din înregistrarea integrală a conferinței Nintendo Direct, disponibilă mai jos.

2 Comentarii

 • cg1700
  Publicat iunie 20, 2018 2:02 pm 0Likes

  >Și să nu uităm de Labo
  Prea tarziu, lumea a uitat deja de el.

  • KiMO
   Publicat iunie 20, 2018 4:52 pm 0Likes

   Kiturile se vand foarte bine in Japonia. Noi am cam uitat de ele pentru ca nu sunt promovate. Ar trebui sa facem rost de unul…

Adaugă un comentariu