E3 2018: Nintendo Direct Press Conference Recap & Trailers

Seria de conferințe din cadrul E3 2018 a fost închisă de Nintendo, pe fondul unei popularități în continuă creștere atât a consolei Nintendo Switch, dar și a jocurilor ce îi sunt dedicate în ultima perioadă. Nu în ultimul rând, cererea pentru reeditările mini ale consolelor clasice este din ce în ce mai mare. Și să nu uităm de Labo


DEAMON X MACHINA

Orice chestie cu demoni și mașinării mă cucerește din start. Exclus tentacule.

Primul anunț din cadrul conferinței Nintendo Direct de la E3 2018 ne-a oferit și prima premieră. Deamon x Machina pare să fie visul oricărui fan al animeurilor mecha, un joc cu mech-uri în stilul Zone of the Enders, cu mașinării uriașe extrem de rapide, rachete cât cuprinde și laser, mult laser, frate, pe metale grele!

Mech-urile Arsenal sunt create de Mr. Kawamori, un om cu o vastă experiență în domeniu, având în vedere că a lucrat la seriile Armored Core și Super Dimension Fortress Macross. Personajele jocului sunt create de Yusuke Kozaki, din al cărui CV fac parte serii precum Fire Emblem Awakening și Fire Emblem Fates.

Un Arsenal poate fi echipat cu tot soiul de arme, iar jucătorii vor putea ridica echipamentul lăsat în urmă de inamicii doborâți la pământ. Încă nu am aflat câți jucători vor încăpea pe o hartă, nici data lansării. La anul, cel mai probabil.


XENOBLADE CHRONICLES 2: TORNA – THE GOLDEN COUNTRY

Viitorul ne rezervă un nou expansion de sine stătător pentru Xenoblade Chronicles 2, intitulat Torna – The Golden County.

Se știu puține lucruri de spre el deocamdată, cu excepția faptului că ne trimite în trecut și vom juca din perspectiva unui nou erou. Acțiunea se petrece cu 500 de ani înaintea evenimentelor din jocul de bază, iar eroul îl va înfrunta pe Malos.

Mecanicile de joc au fost îmbunătățite și vom putea lupta atât ca Blade, cât și ca Driver.

Torna – The Golden Country va fi disponibil ca parte a Expansion Pass-ului pentru Xenoblade Chronicles 2, dar și separat.


SUPER MARIO PARTY

Un nou Mario Party intră în horă! Super Mario Party vine cu un pachet de 80 de mini-jocuri, iar o bună parte dintre ele par să profite din plin de senzorii de mișcare din controller-ele consolei.

În Super Mario Party fiecare jucător se deplasează separat pe hartă, urmând propriul lui drum. Una dintre noutățile notabile este reprezentată de faptul că permite conectarea a două console Switch pentru modul de joc Tabletop. În acest mod vor exista o serie de mini-jocuri speciale, care îi permit jucătorului să schimbe felul în care decurge jocul, în funcție de poziția în care sunt așezate ecranele unul lângă altul

Super Mario Party vine pe Nintendo Switch în data de 5 octombrie.


FORTNITE

Cel mai popular joc de tip battle royale, Fortnite, a fost lansat pentru Nintendo Switch în aceeași zi în care acest anunț ieșea la suprafață.

Experiența este completă, însă un mare neajuns, pentru jucătorii care l-au jucat până acum pe PlayStation 4, ar fi că nu își pot transfera conturile de acolo, fiind nevoiți să o ia de la zero. Eh, mai creștem o dată…


FIRE EMBLEM: THREE HOUSES

Trailer-ul pentru noul Fire Emblem scoate în evidență libertatea de mișcare de care se bucură jucătorul în anumite situații. De asemenea, vedem o distribuție pestriță de personaje luptând pe ture, dându-ne ocazia să asistăm la atacuri frumos animate. Ca o noutate, formații de trupe vor putea sprijini unități individuale pe câmpul de luptă. În toiul bătăliei, opțiunile pe care le ai odată ce ai început deplasarea către locul dorit includ Attack, Magic, Combat Arts, Formations, Equipment și Items.

Acțiunea din Fire Emblem: Three Houses se petrece în lumea Fódlan, unde Church of Serious exercită o putere imensă asupra populației. Jocul va fi lansat în primăvara anului 2019.

2 Comentarii

 • cg1700
  Publicat iunie 20, 2018 2:02 pm 0Likes

  >Și să nu uităm de Labo
  Prea tarziu, lumea a uitat deja de el.

  • KiMO
   Publicat iunie 20, 2018 4:52 pm 0Likes

   Kiturile se vand foarte bine in Japonia. Noi am cam uitat de ele pentru ca nu sunt promovate. Ar trebui sa facem rost de unul…

Adaugă un comentariu