E3 2018: Sony PlayStation Press Conference Recap & Trailers


SPIDER-MAN

Debutul noului Spider-Man la E3 2018, o altă exclusivitate PlayStation 4, ne-a adus o nouă demonstrație de gameplay.

În demo, Spider-Man înfruntă o gașcă de pezevenchi proaspăt evadați, iar dintre ei se remarcă dușmani de moarte ai acestuia precum Electro, Scorpion, Rhino, Vulture și Mister Negative. Spider-Man le cade în capcană și astfel face cunoștință cu principalul antagonist al jocului, pe care noi nu îl vedem. Buhuhu!


TROVER SAVES THE UNIVERSE

Trover Saves the Universe este noua creație a studioul Squanch Games, fondat de Justin Roiland, co-creatorul serialului Rick & Morty, și va fi disponibil pe PlayStation 4 și PSVR.

Umorul jocului, ca și vocile, sunt inconfundabile. Tipul din Cadă are mai multe detalii despre „acest joc mișto”.


CONTROL

Noua creație a celor de la Remedy vrea să ne sucească mințile prin combinarea abilităților telekinetice cu un pistol care își modifică forma în timpul luptelor. La rândul ei, geometria mediului de joc se schimbă în mod constant, reacționând la acțiunile jucătorului.

Control este un action-adventure în care eroina, Jesse Faden, este pe cale să devină noul Director al Biroului Federal de Control. După ce biroul din New York este invadat de o entitate ciudată venită din altă lume, Jesse se zbate să recapete Controlul. Jocul va vedea lumina zilei pe PlayStation 4, Xbox One și PC în 2019.


NIOH 2

Koei Tecmo și Team Ninja ne dezvăluie Nioh 2 prin intermediul unui scurt teaser.

Creat de Kou Shibusawa, sumbrul action-RPG cu samurai a avut la bază un scenariu neterminat al lui Akira Kurosawa. Foarte probabil, al doilea joc din serie va continua povestea spusă de excelentul Nioh, care a avut parte de un review foarte pozitiv la noi pe site. Se speculează că Nioh 2 va fi lansat la sfârșitul anului, în exclusivitate pentru PlayStation 4.


KINGDOM HEARTS III

Iar?! Este a treia conferință de presă în care apare Kingdom Hearts III, de parcă publisher-ul se teme că ne va ieși din cap până va fi lansat. Nicio șansă.

Rezultat al colaborării dintre Square Enix și Disney (ah, acum înțeleg), Kingdom Hearts III a năvălit în sala de conferințe cu ceva nou – un trailer în care avem parte de lupte navale și îi recunoaștem pe Pirații din Caraibe. Arrrrrrrgh!!!


DÉRACINÉ

FromSoftware, creatorii sângerosului Bloodborne, au îmbrățișat realitatea virtuală și s-au apucat de treabă. Rezultatul: Déraciné, un joc realizat exclusiv pentru PlayStation VR.

Jucătorul va intra în rolul unui spirit care își va putea dovedi existența scepticilor prin diverse puteri, cum ar fi cea de la finalul trailer-ului, când resuscitează o floare ofilită. Pe măsură ce povestea evoluează, puterile sunt îndreptate către rezolvarea unor probleme mai mari, căci spiritul încearcă să schimbe soarta elevilor unei școli. Poate că îi face să ia note mai bune.


DESTINY 2: FORSAKEN

Pentru cei care din diverse motive nu se mai satură de Destiny 2, studioul Bungie pregătește un nou expansion, intitulat Forsaken.

Revelația trailer-ului constă în posibila moarte a clovnului Cayde-6, un Vanguard care a făcut act de prezență în ambele jocuri din serie.

Vinovatul pare să fie Uldren Sov, iar despre sesiunile de pac-pac din noul expansion am aflat că se vor ține în centura de asteroizi (Reef). Bineînțeles că va exista și un nou raid, Dream City, care s-ar putea să fie disponibil, pentru o perioadă de timp, numai celor care îl joacă pe PlayStation 4. Dacă regula nu va fi respectată, vor avea parte de el chiar din ziua lansării inclusiv cei care îl joacă pe PC și Xbox One. Din 4 septembrie 2018.

Pentru cei care nu știu încă ce înseamnă Destiny 2, avem un review.


CONFERINȚA SONY – ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ

Alte anunțuri și informații ce nu se regăsesc în rezumat, precum și prezentări mai detaliate ale multora dintre jocurile despre care ați citit mai sus, sunt disponibile în înregistrarea întregii conferințe de presă, mai jos.

Adaugă un comentariu