The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood

The Elder Scrolls Online: Dark Brotherhood a fost lansat, după cum ne-au promis producătorii. Website-ul oficial ne anunţă că noul expansion pentru MMO-ul celor de la Bethesda este acum disponibil pentru Windows şi OS X. Versiunea pentru console va fi şi ea lansată în câteva săptpmâni.

Directorul creativ, Rich Lambert, ne transmite că „Desigur, acest update nu se concentrează numai pe noul DLC. Am adăugat o mulţime de lucruri noi şi îmbunătăţiri pentru toată lumea. Veteran Ranks au fost eliminate, sistemul de level-ing devenind unul unitar. Mai mult de atât, odată cu această decizie am introdus şi noi schimbări precum:

  • Quality-of-life: plăcuţe de identificare, item locking, avertisment privind reparaţiile, update-uri fermecătoare, ajustări ale claselor, îmbunătăţiri ale trăsăturilor, abilitatea de a făuri otrăvuri, pălării şi personalităţi
  • Sistemul de group-up: Vote to Kick, Ready Check şi pedepse pentru dezertori
  • PVP: îmbunătăţirea latenţei de joc în Cyrodiil şi noi  furnizori cu echipament ajustat nivelului acestora

Aş dori o oportunitate rapidă de a mă adresa direct membrilor ESO Plus – susţinerea şi dedicaţia voastră a fost uimitoare în ultimii ani. De aceea, prin intermediul acestui DLC, am adăugat o facilitate specială doar pentru voi – Craft Bag. Reprezintă un spaţiu de stocare pentru materialele voastre, aproape infinit, oferit drept mulţumire pentru susţinerea continuă.”

 

1 Comentariu

  • Daniel Popescu
    Publicat iunie 2, 2016 2:42 pm 0Likes

    Sunt fan Elder Scrolls iar de la Morrowind incoa, le-am jucat pe toate. Elder Scrolls online nu a reusit sa ma prinda deloc insa…nici macar nu l-am incercat, dar am vazut review-uri si play along-uri cu el…nu ma atrage neam. 😀

Adaugă un comentariu