Un nou trailer pentru Total War: Warhammer

Producătorii doresc să ne pregătească pentru lansarea  Total War: Warhammer, de săptămâna viitoare, cu ajutorul unui nou trailer lansat de aceştia, pe numele său „Conquer this world„.

„Pe cine vei conduce?

Oamenii viteji ai Imperiului, cu puternic armament de distanţă de la puşti la tancuri alături de accesul la cea mai variată gamă de magie disponibilă în joc? Dwarfii răzbunători, maeştrii în ingineria maşinilor de război şi a explozivilor devastatori? Ucigaşii Vampire Counts alături de cei mai mortali monştri şi creaturi zburătoare sau Orcii brutali alături de Goblinii din triburile Greenskin? Fiecare rasă este fundamental diferită prin personajele unicate, mecanica de joc a campaniilor, unităţile de luptă dar şi stilul de joc propriu.

Lumea Veche a bătăliilor fantastice din Warhammer este pe atât de diversă, pe cât este periculoasă. Pregăteşte-te pentru abordarea celui mai colosal şi creator de dependenţă joc video, de strategie fictivă, din această generaţie, prin intermediul celui mai recent video în cadrul căruia te invităm să Cucereşti. Această. Lume.”

 

Adaugă un comentariu