ELEX NE ARATĂ FACȚIUNEA ALBS ÎN CEL MAI NOU TRAILER

Ați auzit de ELEX? S-a făcut un pic de vâlvă la E3 pe seama lui, însă mi se pare că nu e destulă, iar deși cei de la Piranha Bytes au arătat câteva gameplay-uri, au fost destul de secretoși până acum când vine vorba de poveste. Eh, cu foarte puțin timp rămas până la lansarea jocului (17 octombrie, save the date!) iată că au început să apară primele detalii legate de story.

Vă prezentăm trailer-ul de mai jos și le mulțumim cu această ocazie pentru amabilitate celor de la THQ Nordic.

 

Frumos.

Ah, nu știți de ce ar trebui să fiți hyped legat de ELEX? Pentru că e dezvoltat de oamenii care ne-au adus seriile Gothic și Risen, iar ăsta e fix motivul pentru care e unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului, pentru mine. Adică serios, combinația de sci-fi cu fantasy pare fantastică – oameni cu săbii și scuturi care zboară cu jetpack-ul și se luptă cu orci – c’mon. E mult prea fain conceptul. Noroc că mai  e puțin până la lansare.

ELEX va fi disponibil începând cu 17 octombrie pe PC, Xbox One și Playstation 4.

1 Comentariu

  • AleX Voinica
    Publicat octombrie 5, 2017 12:33 pm 0Likes

    Pe langa lucrurile bune din Gothic si Risen e posibil sa preia si multe proaste.
    Trailerele sunt generice cam toate, voice acting-ul lasa mult de dorit, animatiile par clunky si amestecul asta pe care l-au creat cu ajutorul aceluiasi engine grafic din Gothic 3 ( cel putin asa pare din filmulete ) imbunatatit nu mi se pare deloc o combinatie castigatoare.
    Noroc ca mai e putin pana la lansare si ne convingem daca va avea nevoie de Community Patches sau nu :).

Adaugă un comentariu