eMAG și NIVELUL2 te invită la lansarea jocului Watch_Dogs!

Marți, 27 mai 2014, începând cu orele 19:00, vă invităm în showroom-ul eMAG Crângaşi din București, pentru a participa la lansarea jocului Watch_Dogs  împreună cu noi. Gazdele evenimentului, KiMO și Aidan, așteaptă cu nerăbdare să vă răsplătească abilitățile de hacker cu o mulțime de premii, în valoare totală de peste 5000 de lei!

Cel mai mare retailer din România și NIVELUL2 au pregătit pentru voi ediții de colecție Ded Sec și Day1 ale jocului, în diverse formate, ce includ DLC-uri, precum și zeci de tricouri, șepci, măști, brelocuri, portofele, postere și huse de telefon, toate „marca” Watch_Dogs! Practic, va fi aproape imposibil să pleci acasă cu mâna goală, fie că vei participa la concursuri de cultură generală – ce vor avea ca temă nu doar jocul, ci și producătorul acestuia – , fie că te vei afla în locul potrivit, la momentul potrivit. Te-ai împiedicat de Aidan? Dacă nu reacționează ca în ringul de box, s-ar putea să te lovească cu un premiu surpriză.

De fapt, ca să vă mai îndulcească așteptarea, prietenii noștri de la eMAG au început deja să împartă primele bunătățuri: postere Watch_Dogs in format A2, imprimate pe ambele părți, în a căror posesie aveți șansa să intrați numai dacă le vizitați blogul și răspundeți corect la o întrebare cât se poate simplă.

Ăi mai norocoși vor fi, însă, cei care se vor pricopsi cu marile premii ale evenimentului de marți seara. Iar asta deoarece câștigătorii „meciurilor” organizate în cinstea lansării, vor primi din mâinile noastre următoarele:

-una bucată Bundle consola PlayStation 4 + joc Watch_Dogs PS4;
-una bucată Flash SSD Kingston V300 de 120GB + joc Watch_Dogs PC;
-una bucată set Memorii DDR3 Kingston HyperX BEAST 8GB (2x4GB) + joc Watch_Dogs PC.

Dar nu care cumva să uitați că, pe lângă acestea, vom fi puși pe împărțit zeci, chiar sute de alte premii Watch_Dogs și autografe! Redactorii NIVELUL2 vor fi alături de voi pe toată durata evenimentului și vă vor răspunde la orice întrebare, mai ales dacă aceasta va fi însoțită de mici și bere.

Aşadar, nu uitați: vă așteptăm să sărbătoriți împreună cu noi lansarea unuia dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului, Watch_Dogs adică, marţi, 27 mai 2014, începând cu orele 19:00, la showroom-ul eMAG Crângaşi, situat în incinta Grant Shopping Center din București, Şoseaua Virtuţii, Nr. 148.

*Tot în aceeași zi, dar de la orele 18:00, cei de la Media Galaxy organizează propriul eveniment de lansare a jocului Watch_Dogs, în incinta magazinului Media Galaxy Orhideea, unde îi vor aștepta pe fani cu propria lor gamă de premii.

Fără număr! Și pentru că ne-am făcut deja un obicei din a dărui, am organizat un nou concurs cu jocuri Watch_Dogs pentru PC, direct de la mama lui. De această dată, pe forum. Go get some!

3 Comentarii

 • 1singur
  Publicat mai 22, 2014 7:03 pm 0Likes

  Fain trailer-ul, dar parca nu la fel de bine facut ca orice trailer GTA. Sunt curios cat de buna este partea de driving, asta daca exista. Nu stiu nimic despre joc, nu prea m-a facut curios.

  • Aidan
   Publicat mai 23, 2014 10:22 am 0Likes

   Vino la eveniment si stam la povesti despre joc. Cine stie, poate pleci cu el acasa 🙂

 • Vira
  Publicat mai 23, 2014 10:22 am 0Likes

  Probabil cea mai tare lansare de joc din Romania :d

Adaugă un comentariu