The Expendabros: Brotal. Exbroziv. Gratuit, bros!

BROFORCE se află încă în faza Early Access, situaţie destul de enervantă pentru cei care aşteaptă o versiune finală, stabilă şi completă. Însă disperarea iubitorilor platformerului run-‘n-gun dezvoltat de Free Lives şi distribuit de Devolver Digital tocmai a primit o execuţie rapidă şi curată, sub forma celui mai plin de testosteron crossover/DLC/demo gratuit: THE EXPENDABROS!!! Hell yeah, chulos!

Presupun că jocul nu are legătură cu subiectul următorului film Expendables – presupun, pentru numele Mamei Dolores! –, dar sunt sigur că următoarea descriere nu deviază foarte mult de la formula action-packed după care ne este ruşine să recunoaştem că tânjim cu lacrimi de sânge şi sudoare:

„The Expendabros have assembled and set their sights on the forces of ruthless arms dealer Conrad Stonebanks in the forests of Eastern Europe. Battle in a flurry of bullets and non-stop action through ten full-throttle missions set amongst the picturesque tree tops and the absurdly dangerous lumber mills teeming with enemy soldiers, excessive artillery, and inconveniently placed circular saws.”

Pe scurt, echipa de eroi înarmaţi până în dinţi, fiecare cu format fizic tip şifonier baroc din lemn masiv, trebuie să ducă o luptă pixelată 2D – solo sau în modul co-op local, de până la patru jucători. Conrad Stonebanks este numele marelui boss rău, iar acţiunea se desfăşoară în estul Europei, unde „samsing” nasol se întâmplă mai mereu. Veţi putea parcurge 10 misiuni, ce pot ocupa cu uşurinţă poziţia unui demo pentru BROFORCE. Tot ce trebuie să faceţi este să instalaţi jocul utilizând Steam, fiindcă este gratuit. Nimic mai simplu, bros!

5 Comentarii

 • Razvan
  Publicat august 6, 2014 4:22 pm 0Likes

  Am citit in graba dar nu este exact acelasi plot ca si Expandables 3?

  • Aidan
   Publicat august 6, 2014 4:26 pm 0Likes

   Nu stiu, ma feresc de spoilere 😀 Jumatate din placerea unui Expendable este descoperirea scenariului semi-dobitoc.

  • Razvan
   Publicat august 8, 2014 4:40 pm 0Likes

   Este cu 50% mai dobitoc decat ultimul, fara zahar. Nu stiu ce ma deranjeaza mai tare …

   … faptul ca sunt actori care impreuna costa extrem de multi bani (sau au costat), o adevarata lista A si filmul este o tampenie sau ca audienta pentru care este facut este atat de idioata incat ei fac o gramada de bani din el?

   Ma uitam la el si ma tot gandeam „da, sigur. Plot hole. Da, sigur se intampla asta. Asta de unde a mai aparut? De ce nu a facut asta?”.

   Crede-ma, Die Hard, ultimul, cel in care sar pe geam in timp ce elicopterul se prabuseste este documentar de pe Discovery in comparatie cu acesta. Filmele devin mai idioate in fiecare an 🙁

   Nu zic, erau filme de genul si inainte, cum era Commando cu Arnold dar diferenta era ca plotul era simplu si orientat spre actiune, nu stupid si prost executat.

   Mai bine du-te si uite-te la Planeta Maimutelor. Nu merita sa dai 15 RON pe bilet la Expandables 3.

 • Alin R.
  Publicat august 9, 2014 10:09 am 0Likes

  Filmele Expendables au subiect?

 • poco
  Publicat august 11, 2014 5:53 am 0Likes

  Mi-a facut pofta sa suflu praful de pe controllerul de xbox si sa re-joc Mark of the Ninja.

  As dori sa multumesc pe aceasta cale lui Aidan si Expendabbbbb…ros… 3…

Adaugă un comentariu