Exploraţi satul League of Legends în cadrul East European Comic Con 2016

Veşti bune pentru toţi fanii celebrului MOBA! Anul acesta, în premieră la noi în ţară, satul League of Legends va fi deschis publicului în cadrul ESL Arena de la East European Comic Con 2016, în perioada 27-29 Mai, în complexul Romexpo din Bucureşti.

Timp de trei zile, acest refugiu va deveni locul principal de întâlnire al fanilor, al pasionaţilor de cosplay dar şi al artiştilor locali! Veţi putea interacţiona cu Riot Amorsa, Shalkar şi ZexZex sau pur şi simplu vă puteţi crea o echipă cu care să doborâţi recordurile alături de prietenii noi întâlniţi! Vor avea loc diverse meciuri în fiecare zi dar şi demonstraţii ad-hoc în care artiști locali vor desena pentru vizitatori cele mai îndrăgite personaje și obiecte din League of Legends.

Exploraţi satul League of Legends în cadrul East European Comic Con 2016

Dacă una din pasiunile principale pe care le aveţi poartă numele de cosplay, atunci fiţi siguri că aceasta este cea mai bună ocazie de a impresiona întreaga comunitate. Alătură-te altor pasionaţi ai acestui tip de modă sau umpleţi-vă cardurile de memorie cu poze şi filmuleţe împreuna cu personajele voastre preferate.

Mai mult de atât, veţi avea şansa de a pleca acasă cu o multitudine de premii alături de câteva iteme ce îşi vor face apariţia fix în inventarul vostru. Dacă toate acest lucruri v-au convins, atunci sunteţi aşteptaţi la final de lună în Nexusul principal pentru trei zile pline de distracţie! Nu uitaţi – 27-29 Mai, Romexpo, Bucureşti. Ok, să îmi spună cineva unde sunt cosplay-urile cu Jinx!

Adaugă un comentariu